Cum te ajută sportul să ai o carieră de succes

Știai că sportul te poate ajuta să ai o carieră de succes? Iată modurile în care exercițiile zilnice îți aduc beneficii din acest punct de vedere.

Beneficiile sportului pentru sănătate și o stare generală de bine sunt foarte cunoscute, însă știai că te exercițiile fizice te pot ajuta și în carieră?

Citește și: 3 moduri prin care sportul îți îmbunătățește relația

Iată 5 moduri în care sportul te ajută să ai o carieră de succes:

Devii mai încrezătoare

O parte importantă a sportului este să faci progrese, iar persoanele care fac sport în mod regulat sunt mai critice cu ele însăși, își evaluează nevoile și știu ce trebuie să schimbe pentru a-și atinge scopul. Acest lucru poate fi foarte folositor în afaceri, pentru că vei avea succes doar dacă încerci mereu să devii mai bună în ce faci.

Îți îndeplinești obiectivele

Sportul poate fi asociat și cu dedicarea de a atinge obiectivele – un element foarte important în ce privește viața profesională. Prin sport, vei învăța cum să îți setezi obiective realiste și ce să faci pentru a le îndeplini, fie că lucrezi singură sau în echipă.

Citește și: Ce exerciții să faci dacă lucrezi toată ziua la birou?

Gestionezi mai bine stresul

Studiile arată că persoanele care fac sport în mod regulat gestionează mai bine nivelul de stres din viața de zi cu zi sau de la birou.

Pune lucrurile în perspectivă

Sportul te poate ajuta să te distanțezi de intensitatea unei zile de muncă, să te deconectezi. Astfel, vei gândi mai limpede și vei lua deciziile potrivite la birou.

Îi vei motiva pe alții

Dacă lucrezi în echipă, vei reuși să îi motivezi și pe ceilalți, pentru a obține un rezulvat final mai bun.

Citește și: 5 exerciții fizice pe care le poți face în pat

Tu cunoșteai aceste beneficii ale sportului?

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Rebecca Cope)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.