Cum seduci un barbat in functie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii adoră femeile misterioase care se joacă cu ei şi nu li se aruncă în pat din prima. Totuşi, lasă-l pe el să creadă că deţine controlul. Deşi uneori este o fire egoistă, aşteaptă-te la cele mai bune partide de sex din viaţa ta odată ce ai reuşit să îl cucereşti. 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt persoane foarte tandre care oferă, dar şi au nevoie de multă atenţie. Mângăie-l, alintă-l şi sărută-l cu răbdare, nu te grăbi să începi sexul propriu zis, ci concentrează-te şi pe preludiu. De asemenea, sunt probabil cea mai virilă zodie, iar libido-ul lor este imepuizabil.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii acestei zodii sunt de regulă inteligenţi şi caută o parteneră la fel ca ei, deci va fi nevoie să te ridici la înalţimea conversaţiei. De asemenea, sunt foarte creativi, astfel încât trebuie să ai grijă să nu se plictisească de tine.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru a seduce un rac, este nevoie să fi o persoană romantică, să oferi afecţiune şi senzualitate. Sunt foarte drăgăstoşi în pat şi le place să te resfeţe, însă nu se tem să experimenteze. De asemenea, preferă relaţiile de lungă durată în locul aventurilor de o noapte.

Leu (23 iulie – 22 august)

După tauri, bărbaţii lei sunt cei mai buni la pat, de aceea au şi multă încredere în ei. În orice caz, fi sigură că te vei simţi foarte bine în pat alături de un nativ al acestei zodii. Are nevoie de multă atenţie din partea ta şi trebuie să îi dovedeşti că eşti specială pentru a-i trece prin pat de mai multe ori.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt firi romantice şi sensibile, astfel încât oferă foarte multă afecţiune în timpul sexului şi te face să te simţi singura femeie din lume. Ai grijă cum te porţi cu el la început, pentru că nu apreciază ţipetele pe care vecinii să le audă, poziţile sexuale prea creative sau să exagerezi în vreun fel. Lasă-l pe el să te conducă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul balanţă îşi doreşte o femeie senzuală şi misterioasă, care nu se teme să încerce ceva nou în pat. Totuşi, sunt persoane romantice şi afectuoase, astfel încât vor ca şi partenera să fie la fel.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbaţii scorpion sunt cei mai sexuali din câţi există, însă, deşi sunt foarte buni la pat, ai grijă de îţi doreşti de la ei, pentru că de multe ori vor doar să îşi satisfacă propriile pofte. Preferă să seducă, nu să fie seduşi (şi se pricep de minune la asta), aşa că încearcă să îl faci să creadă că el este cel care deţine controlul.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt mereu în cautare de noi aventuri, iar acest lucru se aplică şi pe plan sexual. Nu te sfii să încerci lucruri noi, pentru că vor căuta repede pe altcineva dacă îi plictiseşti. Fii deschisă la minte!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

De regulă, capricornii caută relaţii stabile, sexul venind pe al doilea lor. Pentru a cuceri un astfel de bărbat, nu te grăbi! Trebuie să depui ceva efort însă, din păcate, sexul nu va fi atât de grozav. Deşi este foarte atent cu partenera şi te vei simţi bine alături de el, este o persoană conservatoare care nu va dori să încerce lucruri noi.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii sunt înnebuniţi după pasiune fizică! Deşi în pat este un lucru foarte bun, ai grijă ce aşteptări ai de la ei pentru că nu ţin neapărat să aibă o relaţie. Cel mai bun mod de a cuceri un vărsător este să te laşi tu sedusă.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Pentru a seduce un bărbat din această zodie, este de preferat să fii mai agresivă şi să continui acest lucru şi în pat; nu pentru că nu sunt interesaţi de tine, ci pur şi simplu pentru că sunt… leneşi. De asemenea, cea mai mare teamă a lor este să nu fie folosiţi ca un obiect, deci arată-i că îl placi cu adevărat înainte de a ajunge să faci sex cu el.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.