Cum se mentin in forma vedetele

Fie că ne referim la cântăreţi sau la actori, vedetele arată mereu spendid şi au un corp de milioane. Dacă vrei ca şi corpul tău să arate la fel de bine, lasă-te inspirată de aceste vedete.

Hugh Jackman
Mulţumită rolului din X-Men, actorul australian este nevoit să fie mereu în formă şi obişnuieşte să ridice greutăţi. Pentru filmul Peter Pan (ce va apărea pe marile ecrane în iulie 2015), însă, Jackman s-a apucat şi de box şi karate cu un antrenor personal.
 
Kim Kardashian
Proaspăta mămică îşi face mereu timp pentru exerciţii, în special pe banda de alergat. De asemenea, este un mare fan al Barry’s Bootcamp, care combină exerciţii de forţă şi cardio pentru a arde nu mai puţin de 1000 de calorii în 60 de minute!
 
Kim şi Kourtney Kardashian
Surorile Kardashian se menţin în formă prin multe exerciţii cardio şi dans, însă recunosc că nu au o alimentaţie prea echilibrată.

Anne Hathaway
Actriţa în vârstă de 31 de ani preferă să alerge în natură decât pe banda de alergat sau să facă alte exerciţii într-o sală de fitness.
 
Vanessa Hudgens
Vedeta din „ High School Musical” / „Liceul muzical” se menţine în formă prin tot felul de metode: aleargă, dansează, face yoga şi Pilates.
 
Rosie Huntington-Whiteley
Fotomodelul britanic în vârstă de 27 de ani are un corp de zile mari pe care şi-l menţine alergând cu prietenii, făcând yoga şi mergând des la sală pentru a lucra cu antrenorul personal. De asemenea, s-a apucat şi de surfing.
 
Anna Kournikova
Tenismena rusoaică aleargă timp de o oră de patru ori pe săptămână, ridică greutăţi timp de 30 de minute pe zi şi face exerciţii cardio 45 de minute pe zi. Nu-i de mirare că arată atât de bine!
 
Gisele Bundchen
Fotomodelul în vârstă de 33 de ani obişnuieşte să facă yoga zilnic. De asemenea, îi place să joace volei şi este atrasă şi de sporturile extreme.
 
Katy Perry
Celebra cântăreaţă se menţine în formă sărind coarda. „Pot să fac orice. Arăt ca Rocky atunci când sar coarda”, a declarat ea.
 
Matthew McConaughey
Actorul american face de toate, de la alergat, până la înot şi ciclism.
 
După cum vezi, vedetele nu arată bine pur şi simplu, ci fac tot felul de sporturi. Dacă vrei ca şi tu să araţi la fel de grozav, găseşte exerciţiile care ţi se potrivesc cel mai bine şi pune-te pe treabă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.