Cum se mentin in forma ingerii Victoria’s Secret?

Iată cum se menţin în formă cele mai apreciate modele din cadrul show-urilor Victoria’s Secret

Adriana Lima, mamă a 2 fetiţe, este înger Victoria’s Secret de 13 ani deja şi arată la fel de bine ca la prima defilare pe podium. Secretul siluetei sale? Surprinător sau nu, Adriana Lima a adoptat ca formă de antrenament boxul, un sport atât de masculin!

Modelul s-a îndreptat spre box după ce a născut şi a început să se antreneze la 3 săptămâni după ce a adus-o pe lume pe fetiţa sa, Sienna. La 8 săptămâni după fericitul eveniment, Adriana era din nou pe podiumul Victoria’s Secret cu o siluetă de invidiat!

Alessandra Ambrosio, mamă a 2 copii, preferă să combine sesiunile intense de cardio cu Capoeira, un tip de arte marţiale originar din Brazilia, ţara natală a modelului. Alessandra apelează adeseori şi la yoga şi pilates pentru a se menţine în formă, deşi o ajută foarte mult şi să alerge după copii toată ziua!

Candice Swanepoel este o altă iubitoare a boxului, deoarece este un antrenament full body cu rezultate rapide. De asemenea, yoga o ajută să se menţină în formă în timp ce se relaxează, de aceea a început să practice mai des. Zona căreia acordă cea mai mare atenţie? Posteriorul, pentru care face adeseori exerciţii cu antrenorul personal.

Candice a fost ”bijuteria” ultimului show Victoria’s Secret, acesta a purtat o piesă de lenjerie intimă deosebit de preţioasă, sutienul Fantasy Bra, care valorează 10 milioane $. Desigur, acesta călătoreşte însoţit de o suită de bodyguarzi!

Doutzen Kroes preferă să facă mişcare afară, în aer liber mai degrabă decât în sala de sport, sub aerul condiţionat. Când este acasă la ea, în Olanda, Doutzen iubeşte să se plimbă cu bicicleta, iar în New York adoră să alerge de-a lungul râului Hudson. Modelul olandez iubeşte sesiunile de cardio şi boxul şi practică şi Pilates, deşi nu îi face prea mare plăcere.

Karlie Kloss, noul înger Victoria’s Secret, a declarat că preferă să fie activă în viaţa de zi cu zi deoarece nu are mereu timp de antrenamente. ”Fie mă plimb pe scările locuinţei în sus şi în jos, fie mă plimb cu bicicleta fie alerg”. Karlie este şi cea mai tânără din echipa de ”îngeri”. Părerea nostră e că are o filozofie foarte sănătoasă, pe care v-o sugerăm şi vouă!

Erin Heatherton are o siluetă de vis întreţinută cu chiu şi vai. ”Trebuie să plătesc oamenii să mă oblige să antrenez altfel nu o fac” a mărturisit modelul. Erin îşi programează antrenamentele şi intensitatea lor în funcţie de evenimentele la care participă. Modelul face exerciţii ”epuizante” de cardio pe care le alternează cu cele de yoga, singurele pe care le iubeşte.

Erin a fost iubita lui Leonardo DiCaprio timp de 10 luni şi acum i-a luat locul la braţul actorului o colegă de la Victoria’s Secret, Toni Garrn.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.