Cum se antrenează supereroinele momentului

By  | 

Credeai că antrenamentul tău e hardcore? E, practic, joacă de copii pe lângă rutinele de sport făcute de actrițele care au ales să intre în pielea celor mai celebre supereroine ale momentului.

Brie Larson

Brie joacă rolul principal în primul film Marvel în centrul căreia se află o femeie – Captain Marvel – care va avea premiera în 2019, şi în ultimele nouă luni s-a antrenat aproape zilnic, reuşind să-şi transforme complet corpul. Cel mai solicitant exercițiu? Flotări cu un lanț greu înfăşurat în talie.

Alicia Vikander

Dansatoare la origine, Alicia se menține în formă cu ajutorul antrenamentelor de yoga şi pilates, dar şi orelor de cardio. Pentru rolul din Tomb Raider, însă, pentru că trebuia să pună şase kilograme de masă musculară, antrenamentul ei a constat în exerciții cu greutăți şi escaladă, pe lângă o dietă bogată în proteine, care a forța să mănânce de cinci ori pe zi.

Alicia Vikander

Juliana Harkavy

Actrița de 33 de ani interpretează rolul lui Dinah Drake/Black Canary în serialul Arrow, care a ajuns la al şaselea sezon. Provine dintr-o familie de atleți, aşa că nu i-a fost greu să se pregătească pentru rol, deşi recunoaşte că antrenamentele de box, arte marțiale si tae bo pe care a trebuit să le facă zilnic nu au fost deloc uşoare, nici măcar pentru un profesionist.

Juliana Harkavy

Evangeline Lilly

În iulie o vei putea admira pe Evangeline în rolul lui Hpe van Dyne (Viespea) în sequel-ul Ant-Man and the Wasp, film pentru care şi-a lucrat la sală în principal brațele, dar şi abdomenul, cu ajutorul unor exerciții cu greutăți care păreau inițial imposibile pentru silueta ei subțire, trecând apoi la sesiuni intense de kickboxing.

Evangeline Lilly

Gal Gadot

Pentru rolul din Wonder Woman, Gal s-a antrenat cu David Higgins, care i-a pregătit o rutină care ne face să transpirăm doar citit-o: o oră de antrenament de forță, o oră de Reformer Dinamix (un antrenament hibrid, bazat pe mişcări din Pilates), 90 de minute de antrenament de recuperare musculară şi două ore de antrenament cu cascadorii. Da, Gal le-a făcut pe toate, dar ceea ce e cu adevărat impresionant e că în timpul filmărilor era însărcinată în cinci luni.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de mai a revistei Cosmopolitan România.

FOTO: Instagram. Text: Roxana Dobriță

Citeşte şi: Antrenamente scurte, dar eficiente, pe care le poți face acasă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *