Cum se antrenează Kate Hudson pentru a arăta atât de bine?

Este actriță, co-fondator și ambasador al unei firme de îmbrăcăminte casual-sport, deci e de la sine înțeles că Hudson dorește să rămână în formă și să arate bine. Dacă vrei să-i „furi secretele”, iată cum se antrenează aceasta.

Pilates

„Preferința mea este pilates întotdeuna. Îmi place, mă face să mă simt minunat”, a spus Kate pentru Cosmopolitan UK. După ce a crescut dansând și a jucat fotbal, Kate a explicat că trupui este este „de la sine destul de atletic”, motiv pentru care pilates funcționează atât de bine pentru ea. „Încerc să fac pilates de 3 ori pe săptămână, dar asta depinde și de programul meu și cât călătoresc”, a adăugat ea.

Îți antrenează și mintea

Lui Kate îi place și dansul aerobic. „Nu se folosesc greutăți, doar greutatea corpului. Este distractiv, faci mișcare, asculți muzică bună și te poți conecta cu corpul tău. Face și creierul să funcționeze în același timp, ceea ce e foarte important.”

Își schimbă antrenamentele

„Îmi place să fac asta. Profesioniștii spun că e bine să schimbi antrenamentele; nu sunt profesionist, nu sunt în măsură să le zic oamenilor cum ar trebui să facă sport, dar știu că mie îmi place să schimb lucrurile”, spune Kate.

Îți ascultă organismul, nu ce spun alți oameni

Nu există o rețetă pe care o poți folosi, pentru că fiecare organism este diferit. „Mi s-a spus să mănânc broccoli. Ei bine, știi ce? Broccoli mă balonează și urăsc gustul său, așa că nu vreau să mănânc broccoli.”

Nu pune multă presiune pe ea

Când sare peste un antrenament sau nu se ține de planul alimentar, Kate nu își bate capul cu asta. „Cred că e foarte important ca oamenii să nu se simtă vinovați.” Complet de acord! Totul se reduce la echilibru.

Urmează o rutină alimentară care funcționează pentru ea

Trebuie să testezi multe alimente și să descoperi ce funcționează cel mai bine pentru tine. Doar în felul acesta îți poți stabili un plan alimentar potrivit. Ascultă-ți corpul!

 

Citește și: Care e momentul potrivit din zi pentru a face sport? 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Catriona Harvey-Jenner)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.