Cum scapi de grăsime în funcție de zona de pe corp

Ești destul de slabă și tonifiată, însă ai o zonă cu probleme și nu știi ce să faci? COSMO te învață cum scapi de grăsime în funcție de zona de pe corp.

Fie că e vorba de coapse sau de brațe, majoritatea are o zonă a corpului pe care și-ar dori-o mai fermă și tonifiată. Din păcate, grăsimea din anumite zone refuză să dispară, oricât sport am face. Totuși, poate că nu ai făcut exercițiile potrivite – exercițiile pentru un abdomen plat nu au efect și asupra fundului sau brațelor, de exemplu.

Cum scapi de grăsime în funcție de zona de pe corp?

Citește și: De ce nu funcționează antrenamentul tău?

Grăsimea de pe brațe apare pe măsură ce îmbătrânim din cauza pierderii elasticității pielii și a acumulării de grăsime. Lipsa exercițiilor poate agrava problema.

Tratament: O liposucție te poate ajuta foarte mult. Se efectuează sub anestezie locală și poate elimina grăsimea și modela zona.

Exerciții: Flexările și flotările sunt cele mai potrivite exerciții pentru această zonă pentru că încurajează pierderea de grăsime și îmbunătățesc musculatura.

Citește și: Exerciții pentru femei cu sânii mari

Grăsimea de pe fund și coapse apare adeseori din cauza hormonilor și a vârstei.

Tratament: O procedură blândăde îndepărtare a grăsimii este recomandată, însă ai grijă să nu elimini prea multă, pentru că fundul tău va arăta deformat.

Exerciții: Genoflexiunile și fandările nu duc neapărat la pierderea grăsimii din zonă, însă coapsele și fundul vor fi mai tonifiate.

Citește și: Beneficiile dansului

Grăsimea de pe șolduri și abdomen apare de obicei din cauza hormonilor sau a cantității mari de zahăr pe care o consumi.

Tratament: Cool Sculpting, o procedură care îngheață celulele de grăsime fără să deterioreze pielea.

Exerciții: Există mai puțini mușchi în jurul șoldurilor, însă exercițiile pentru abdomen au cel mai mare impact asupra acestei zone. Sunt recomandate fandările, genoflexiunile și abdomenele.

Bărbia dublă apare cel mai des din cauza geneticii și a vârstei.

Tratament: Un lifting facial care nu include o operație este cea mai bună alegere.

Exerciții: Această zonă este dificilă, însă anumite tratamente non-invazive pot face minuni.
*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Victoria Hall)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.