Cum sa-ti pastrezi parfumul intens toata noaptea

Consultantul international in parfumuri Jan Moran ne explica modul perfect de aplicare al parfumului, astfel incat aroma lui sa te invaluie cat e noaptea de lunga!

In primul rand, pregateste-ti pielea, hidratandu-ti corpul cu o lotiune de corp fara miros, deoarece parfumul persista mai bine pe o piele bine hranita, iar o crema inodora nu-i va afecta deloc formula.

Truc #1

Aplica vaselina cosmetica sau un unt de corp inodor pe spatele genunchilor si pe partea frontala a gleznei, apoi parfumul. Acesta se va activa periodic, odata aplicat in aceste doua puncte de puls.

Truc #2

Pulverizeaza parfum pe una dintre incheieturile mainilor si apoi preseaza incheieturile una peste cealalta, timp de cinci secunde (nu le freca, deoarece notele se vor estompa).

Truc #3

Aplica parfum in zona decolteului, acolo unde se unesc cupele sutienului (numai sa nu fie din matase!). Zona calda din proximitatea inimii este ideala pentru a propulsa moleculele parfumului.

Truc #4

Amesteca parfum cu o cantitate mica de crema ori ser pentru par si aplica pe varfurile parului, pe o suprafata de 5 cm – este partea cea mai poroasa a parului, cu potential mare de absorbtie.

Nu uita, poţi câştiga un parfum Burberry în concursul organizat de Cosmopolitan.ro!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.