Cum sa te fardezi in sezonul cald

Vara nu trebuie să aducă schimbări doar garderobei și alimentației tale, ci și modului cum te fardezi.

În această perioadă, când vremea este foarte călduroasă, poate fi dificil să ne fardăm pentru a arăta impecabil. Totuși, dificil nu înseamnă imposibil! Pentru a arăta ca scoasă din cutie chiar și la cele mai înalte temperaturi, ține cont de sfaturile următoare.Vom începe, ca de obicei, cu o față curată. Folosește un cleanser și o loțiune tonică, apoi aplică o cremă de zi light cu SPF, toate potrivite tipului tău de ten.

În loc de fond de ten, alege un BB cream. Acesta este mai potrivit în sezonul cald, având un factor de protecție solară mai ridicat și o textură mai lejeră. Pentru că este foarte hidratant, poți renunța la crema de zi.

Încearcă să nu îți încarci tenul prea mult și renunță la corector, dacă nu ai neapărată nevoie. Aplică apoi un strat subțire de pudră pentru fixarea fondului de ten sau al BB cream-ului.

Deși multe persoane recomandă să umbli cu pudra după tine, pentru a o reaplica dacă tenul începe să devină uleios, aceasta este o greșeală. În felul acesta, porii se vor astupa mult mai ușor. Dacă observi că tenul a devenit prea lucios, șterge-te ușor, prin tamponare, cu un șervețel curat.

Apoi, nu uita să aplici primer înainte de farduri. În acest fel, vor rezista mai mult timp, iar nuanțele vor fi mai intense.

Cât despre fardurile de pleoape și blush-uri, este recomandat să folosești produse cremoase, nu pudră. Acestea vor încărca mai puțin tenul, iar rezultatul final va fi unul mai natural.

În cazul în care nu vrei să te fardezi foarte mult, dar te simți „goală” fără machiaj, e simplu! Nu trebuie decât să pui accentul pe buze. Încearcă un ruj roșu aprins, nu poți da niciodată greș cu această culoare. Și stai liniștită, și ție ți-ar sta bine, trebuie doar să găsești nuanța care ți se potrivește.

Tu obișnuiești să îți schimbi machiajul vara?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise