Cum sa scapi de problemele din timpul menstruatiei

Există anumite probleme pe care cele mai multe femei le întâmpină în „perioada delicată a lunii”. Iată cum să scapi de ele în cel mai ușor mod!

Acneea

Pentru a scăpa de coșurile din această perioadă, folosește o loțiune de curățare delicată și uită ce tot felul de loțiuni tonice sau de exfoliante dure. Trebuie să scapi de uleiurile rele, dar să le păstrezi pe cele bune. Cel mai bine este să întrebi la farmacie care sunt produsele cele mai recomandate în această perioadă.

Dureri de spate

Uneori, uterul este înclinat în spate, deci această durere este de fapt o crampă abdominală deghizată. Ce te va ajuta în acest caz este căldura în aceasă zonă, yoga sau întinderi.

Te îngrași

Dacă de fiecare dată când îți vine menstruația ți se pare că te-ai îngrășat puțin, află că asta nu e anormal.De vină este retenția de apă cauzată de hormoni. Încearcă să faci puțin sport sau yoga și să consumi băuturi cu cafeină.

Oboseală

Încearcă să dormi 8 ore pe noapte, iar atunci când te trezești să faci cam jumătate de oră de exerciții cardio.

Probleme de stomac

Uneori, ne putem simți balonate sau chiar putem fi constipate, să avem diaree sau să ne fie greață. Dacă și tu te confrunți cu această problemă, încearcă să eviți junk food-uk și mâncărurile sărate.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise