Cum să menții un echilibru între distracție și sănătate vara aceasta?

Pentru că temperaturile în sfârșit sunt în acord cu anotimpul în care ne aflăm, cu siguranță și tu vrei să profiți cât mai mult de vremea bună și să frecventezi plaja sau piscina cât mai des posibil. Pe lângă distracție, relaxare și bălăceală, soarele îți poate fi cel mai bun prieten sau cel mai de temut dușman, iar un bronz intens după expunere de lungă durată te va bucura doar temporar. Așadar, haide să vedem ce poți face să te bucuri de razele soarelui și să te asiguri că te expui în mod sănătos și non-toxic.

Deși pen tru unii este un mit sau pur și simplu nu sunt interesați de efectele nocive ale soarelui asupra pielii, trebuie să știi că acestea sunt cât se poate de reale și expunerea îndelungată, fără protecție, duce la îmbătrânirea prematură a pielii și chiar la dezvoltarea unor boli nedorite. Toate acestea pot fi, însă, evitate și reduse considerabil cu un ajutor la îndemână și întotdeauna eficient: crema cu factor de protecție. Pentru o piele sensibilă, deschisă la culoare, este absolut necesară aplicarea unei creme cu SPF 50+, însă orice tip de piele trebuie să se protejeze cu cel puțin SPF 30. Alege de pe vegis.ro o variantă de loțiune hidratantă care să îți asigure protecția pielii și să te poți bucura de un bronz sănătos!

Nimic nu se compară cu o piele arămie pe timpul sezonului cald, însă trecerea de la un bronz optim la arsuri ale pielii este aproape insesizabilă atunci când îți petreci ziua la piscină! Uneori soarele este atât de puternic încât, pe lângă crema cu SPF 50, trebuie să vii cu extra protecție. Cel mai simplu este să îți acoperi corpul și să te refugiezi sub umbrelă pentru a diminua din efectele directe ale soarelui. Totuși, cu siguranță vrei în continuare să ai o vestimentație potrivită verii, așa că îți recomand să alegi un pareo lejer și totdată stylish de pe sevensins.ro.

Mai mult, consider că echilibrul constă în „minte sănătoasă într-un corp sănătos”, astfel că, odată ce te asiguri că deții necesarul de protecție împotriva razelor prea puternice ale soarelui, poți savura o carte care să îți stimuleze curiozitatea și intelectul. Pe libris.ro găsești ultimele  titluri și bestsellers din care să îți întregești cunoștințele vara aceasta. În același timp, oferă-i și copilului tău aceeași oportunitate și fii întotdeauna pregătită cu jocuri educative care să îi dezvolte capacitățile cognitive și îndemânarea! Fă o alegere inspirată de pe educlass.ro și transformă orice joc al micuțului tău într-o modalitate de a-i antrena mintea!

În fond, vara înseamnă relaxare și distracție, așa că poți încerca să te bucuri cât mai des de acestea și să iei parte la activități antrenante! Uite câteva idei: poți să  îți convingi prietenii să te însoțească la cursuri de dans și să pregătiți împreună un dans spectaculos cu ajutorul profesioniștilor de la Arthur Murray sau poți să oferi familiei tale o super experiență la bordul unui yacht cu ajutorul celor de la complice.ro. Fă din vara aceasta un sezon memorabil!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.