Cum sa il gasesti pe Mr. Right

Iesi din casa

Alesul nu va veni sa iti bata la usa si nici nu te vei trezi cu el pe canapea, din senin. Fa tot posibilul sa vezi si sa fii vazuta de cat mai multi tipi cu potential. Sa cunosti pe cineva potrivit este un fel de joc matematic: cu cat cunosti mai multi barbati, cu atat probabilitatea ca cel pe care il cauti sa fie printre ei creste.

Iesi din zona ta de confort

Variaza locurile in care mergi de obicei pentru a cunoaste lume. Incearca sa faci cat mai multe lucruri diferite. Sigur vei gasi pe cineva care sa aiba lucruri in comun cu tine. Daca iti place ceea ce faci vei avea un aer fresh ce te va face sa pari cea mai buna partida.

Iesi cu oameni diferiti

Nu iesi mereu cu acelasi grup de prietene – dar nici singura nu este indicat. Barbatilor nu le place sa se bage in seama daca au senzatia ca sunt analizati. Le-ar fi mult mai greu sa fie respinsi in fata a cinci femei care se holbeaza. De asemenea, daca iesi cu oameni diferiti vor scoate la iveala alte aspecte din tine si iti pot face cunostinta cu persoane noi.

Fa-ti o strategie

Astfel te vei asigura ca nu te blochezi atunci cand vrei sa vorbesti cu cineva. Daca stii ce semne sa trimiti vei parea increzatoare in tine. E mai greu sa gasesti o solutie cand te afli sub presiune.

Documenteaza-te despre audienta

Incearca sa afli ce ii intereseaza pe cei in preajma carora o sa fi. Te poti documenta in legatura cu lucruri elementare despre subiect si vei putea sa incepi mult mai usor o conversatie. Nu inseamna ca este ceva fals, ci doar iti facilitezi intrarea.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.