Cum sa fii stylish vara

Cum îți poți păstra stilul în sezonul cald, când nici nu îți vine să ieși din casă pentru a nu te topi ca untul la soare?

De multe ori, vara nu ne mai batem capul cu hainele pe care le purtăm, ci le alegem doar pe cele cu care ne simțim confortabil Și, chiar și așa, nu e tocmai ușor să îți alegi piesele vestimentare. Însă cine spune că nu putem avea și stil, dar și confort?După ce am discutat despre cum să te îmbraci vara pentru a suporta căldura, am revenit cu un articol despre stil și cum ți-l poți păstra în aceste luni (mult prea) călduroase.

Scapă de haine, adaugă accesorii! În sezonul cald, accesoriile sunt prietenele tale cele mai bune. Oricât de simplu ești îmbrăcată, vei arăta senzațional cu accesoriile potrivite. Poartă un colier statement sau cercei candelabru, coronițe și bentițe vesele, brățări mai multe sau mai mari (mai ales dacă ai mâinile goale). De asemenea, alege o geantă și/sau sandale mai deosebite. Nu uita nici de ochelarii de soare și pălărie.

Apoi, nu te feri de straturile de haine. Nu pare un sfat prea potrivit vara, dar așteaptă puțin și vei descoperi care e secretul. Alegând un cardigan din dantelă sau voal, ținuta ta va fi mai reușită, vei fi protejată de soare și te vei simți și confortabil.De asemenea, nu îți fie teamă să porți imprimeuri. În loc să alegi piese vestimentare simple, albe, poartă rochii sau bluze cu imprimeuri și modele cât mai diversificate. Poți alege și o rochiță cu spatele gol (pe sub care să porți un sutien sau o burtieră interesantă) sau una lăsată pe un umăr.După cum vezi, nu este chiar atât de greu să rămâi o tipă stylish chiar și vara. În plus, poți folosi și un evantai, pentru mai multă eleganță, sau chiar o umbreluță de soare.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise