Cum să arzi 100 de calorii în plus zilnic


Mergi pe jos

Când cobori să iei de la magazinul din faţa blocului pâine sau alte mărunţişuri, foloseşte scările în locul liftului. Şi mai bine mergi două staţii mai departe să îţi faci cumpărăturile, organismul tău are nevoie atât de mişcare cât şi de aer.

 

 

Devino obsedată de curăţenie

Cine ar fi crezut că dacă faci curăţenie îndeplineşti mai multe scopuri în acelaşi timp: ai casa ordonată şi arzi şi mai multe calorii. Apleacă-te prin casă şi mută diferite obiecte sau dă cu mopul sau aspiratorul timp de 20 minute. E atât de simplu.

Joacă bowling

Pentru 30 de minute de distracţie de calitate împreună cu partenerul sau cu prietenele poţi să arzi 100 sau mai multe calorii. Te-am convins?

 

 

Stai în picioare mai mult

Oferă locul tău altora în mijloacele de transport în comun sau în şedinţe sau stai în picioare când vorbeşti la telefon. Raportul potrivit pentru a arde cât mai multe calorii este de 20 de minute de stat în picioare într-o oră în timpul programului la job.

Apucă-te de grădinărit

Plantează în grădină sau afânează stratul de flori din când în când. Îţi vei face şi ţie o favoare pentru că arzi calorii dar şi mediului pentru că sunt mai multe surse de oxigen. Gândeşte-te ce satisfacţie vei avea când vei sta la soare printre tufele bogate şi parfumate de trandafiri.

 

 

Dansează prin casă

Dansul este o metodă bună să îţi ridice moralul, aşa că mişcă-te pe ritmurile preferate de tine câte 20 minute zilnic şi în timp vei avea un tonus muscular mai bun şi poate că vei scădea şi un număr la haine.

Ia-ţi un căţeluş

Sau oferă-te să plimbi zilnic caniche-ul vecinei tale. Lasă-l să te alerge puţin, dacă aveţi un parc în apropiere. Vei deveni cea mai bună prietenă a lui şi vei arde calorii fără să îţi dai seama. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.