Cum sa ai machiaj impecabil chiar si la temperaturi ridicate

In loc sa folosesti traditionalul ruj sau un blush sub forma de pudra pentru obraji, apeleaza la un blush lichid. Astfel, culoarea din pometi va rezista mai mult timp si nici nu va incepe sa se prelinga spre barbie.

Daca ai probleme cu rimelul, chiar si atunci cand folosesti unul rezistent la apa, incearca varianta extensiilor de gene sau a vopsirii lor. Vei avea un aspect mai natural si nu iti vei mai face griji in privinta unui mascara neascultator. Sau poti pur si simplu sa fii indrazneata si sa nu mai folosesti rimelul pe timp de vara.

Daca folosesti un fond de ten sau baza de machiaj sub forma lichida sau crema, ai face bine sa le lasi deoparte. Apeleaza in schimb la produse pe baza de minerale si cele pudra. Datorita faptului ca sunt uscate, caldura nu va avea un efect prea mare asupra lor.

Nu uita sa folosesti si o crema hidratanta ca baza, care sa-ti definitiveze look-ul. Chiar daca este cremoasa, iti poate fixa machiajul mult mai bine.

Schimba si tipul dermatografului. Daca folosesti in general un creion dermatograf sau un produs pe baza de gel, incearca sa treci la unul lichid. Chiar si cel mai bun dermatograf rezistent la apa va ceda in cele din urma caldurii si soarelui.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.