Cum reușește Cindy Crawford să își mențină silueta de invidiat

Fostul model Cindy Crawford arată mai bine decât multe femei de 30 de ani, deși a împlinit anul acesta 51. Află care sunt secretele sale!

Cindy Crawford a fost foarte populară în special în anii ’80 și ’90, dar vedeta a reușit să își păstreze silueta chiar și acum, la 51 de ani. Uite o dovadă:

Rande caught me in the blue lagoon! Thanks for the 📷! #regram @randegerber 💋•

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Știm că și tu ești curioasă cum reușește să arate atât de bine, așa că o să trecem direct la subiect.

Își începe ziua cu un ceai verde

Crawford a mărturisit acum câțiva ani că în fiecare dimineață consumă un ceai verde. În caz că nu știi câte beneficii are acesta pentru sănătate, citește acest articol.

Cunoaște importanța micului dejun

După ce cofeina din ceaiul verde și-a făcut efectul, trece la micul dejun. „E ușor să controlezi ce mănânci la micul dejun, dacă ești acasă”, spunea ea. Preferatul său este shake-ul din lapte de migdale, lapte de cocos și pudră proteică.

Breakfast by the beach — don’t mind if I do! 💋•

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

La prânz se concentrează pe proteine

Însă nu orice proteine! O salată cu carne de pui sau chili de curcan cu zucchini, spanac și avocado sunt doar două exemple din meniul ei.

Își satisface poftele

După ce termină prânzul, Cindy Crawford consumă o bucățică de ciocolată neagră pentru a-și satisface pofta de dulce. „Din experiența mea, dacă îți e poftă de ceva și nu consumi acel lucru vei mânca 5 alte lucruri… apoi vei mânca și chestia de care îți era poftă.”

Alege snacks-urile sănătoase

Vedeta nu se ferește de snacks-uri, însă le alege doar pe cele pe care le consideră sănătoase. În general, asta înseamnă migdale, un măr și o bucățică de brânză, humus cu țelină, biscuiți șorați sau negrese fără gluten.

Nu se lasă tentată de ce consumă cei din jur

Pentru a-și păstra sănătatea, Cindy știe că trebuie să aibă o alimentație sănătoasă. Dacă familia sa vrea să mănânce paste și chiftele, ea va găti chiftele pe care le va consuma pe un pat de spanac crud, de exemplu. Dacă familia vrea să mănânce pește cu piure de cartofi, ea va prepara somon, piure și sparanghel, dar va sări peste piure.

Vrea să fie un model pentru fiica ei

Cindy face tot posibilul să fie un model demn de urmat pentru fiica ei, care a pornit în aceeași carieră. „Vreau să vadă cum mănânc sănătos și să nu creadă că nu e ok să mănânce vreodată desert.”

Face sport la sală, dar și afară

Se antrenează de 3 ori pe săptămână la sală, folosind greutăți sau aparatele, dar și folosind greutatea proprie. În plus, îi place să meargă și cu bicicleta.

Hitting the treadmill hard today with @SarahPerla1. 👟👟

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

După cum vezi, toate vedetele care arată spectaculos fac aceleași două lucruri simple: au o dietă sănătoasă și fac sport. Ce spuneți COSMO girls, ne schimbăm și noi stilul de viață?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.