Cum reușesc vedetele să slăbească atât de repede după o sarcină?

În cadrul unui interviu, modelul Chrissy Teigen a vorbit despre metodele prin care vedetele reușesc să slăbească atât de repede după o sarcină.

Orice femeie ar vrea ca după naștere să își recapete silueta cât mai repede, mai ales pentru că vedem cum acest lucru este posibil în rândul vedetelor. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna ușor, iar multe femei încep să aibă din ce în ce mai multe complexe din această cauză.

Cum reușesc vedetele să slăbească atât de repede după o sarcină?

În cadrul unui interviu recent, Chrissy Teigen a vorbit deschis despre un subiect mai puțin abordat de vedete: cum se slăbește după naștere. Chrissy, care are o fetiță împreună cu soțul ei, John Legend, a mărturisit că vedetele primesc foarte mult ajutor pentru a-și recăpăta silueta după naștere.

#flashbackfriday 💕

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Avem nutriționiști, dieticieni, antrenori personali. În plus, avem alt program zilnic, avem și bone. Avem oameni care fac acest proces mult mai ușor pentru noi”, spune Teigen.

Astfel, noi, „oamenii de rând”, vedem prin reviste sau la TV cum vedetele trec prin transformări incredibile după ce nasc, însă nu cunoaștem secretele din spatele acestui proces dificil. „Nimeni nu trebuie să considere că recăpătarea rapidă a siluetei este normală sau realistă”, mai adaugă Teigen.

Cu alte cuvinte, nu ar trebui să le invidiezi pe vedetele care arată impecabil după o sarcină. Având în vedere că tu lucrezi, îți faci singură cumpărăturile, gătești zilnic, ai grijă de copil și nu ai un salariu atât de mare precum vedetele, este de înțeles de ce acest proces poate fi mai dificil. Dar, până la urmă, cel mai mult contează să ai o alimentație sănătoasă și să îți faci timp pentru sport în fiecare zi, iar rezultatele nu trebuie să apară. În plus, nu uita că tocmai ai dat naștere unui copil, nu ar trebui să îți fie rușine pentru că nu mai ai un corp perfect!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.