Cum prelungesti bronzul

Este o ȋncântare pentru “pieile albe” să observe cum culoarea devine maronie (sau, mă rog, mai aurie) pe timp de vară: ţinutele albe niciodată nu au arătat mai bine, iluminatorul are parcă un efect cu mult mai intens şi te simţi ca o divă coborâtă din cer.

Din păcate, mai ales ȋn cazul fetelor cu piele albă, efectul bronzului dispare rapid, dar nu şi cu aceste trucuri simple:Hidratareeee!!!!!!!!!!
Vrei să ai o piele perfectă şi care arată spectaculos? Aplică un ulei cu textură mai grasă, precum cel de susan sau arahide, acestea pun ȋn valoare bronzul şi-l protejează de la “dispariţie”.

De asemenea, SPF-ul este esenţial, dacă te arzi, bronzul se va duce odată cu pielea arsă! Nu uita nici de o loţiune irizată, care să dea impresia că picioarele tale strălucesc seducător, exact ca cele ale modelelor din pictoriale.

Mănâncă mulţi morcovi
Nu mai are rost să-ţi spun că numeroase studii au demonstrat ceea ce multe fete deja au aflat din copilărie, când dădeau iama ȋn grădinile cu morcovi ale bunicilor – morcovii conţin un pigment superb, portocaliu-arămiu, care pune ȋn valoare bronzul.

De asemenea, pentru a nu te arde şi a te bronza mai rapid, fă o cură de morcovi (cam 3 – 5 pe zi) cu cel puţin o lună ȋnainte de a ajunge pentru prima dată pe plajă.

Fă duşuri reci
Apa caldă deshidratează pielea şi accelerează procesul de cojire, de asemenea, are şi efect de lăsare a pielii. Dacă vrei extra-tonifiere şi menţinerea cât mai ȋndelungată a bronzului, fă duşuri reci (te vei mai răcori cu ocazia asta).

Bea apă!
Procesul de cojire (adică regenerarea pielii ȋn momentul ȋn care organismul identifică primul strat al epidermei ca fiind ars) este accelerat de deshidratare şi nimic nu te deshidratează mai tare ca faptul că nu bei măcar cei 2 litri de apă pe zi, cu toate că pe timp de vară ai avea nevoie de mai mult de atât.

Ghid de bronzare perfecta… in casa

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru protectie solara

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise