Cum mentii o silueta supla

By  | 

Urmează aceste sfaturi profesioniste pentru a avea o siluetă suplă și pentru a fi mai sănătoasă.

Raw vegan pe bani puțini

Alege antreul perfect

Supa miso (găsești pasta miso în magazinele bio) este cea mai bună alegere: persoanele care mănâncă supă înainte de felul principal consumă cu 20% mai puține calorii, conform cercetătorilor de la Universitatea de Stat din Pennsylvania.

Renunță la prăjeli

Termeni precum „tempura”, „crocant” sau „acoperit de” înseamnă de cele mai multe ori că acel preparat a fost prăjit în baie de ulei. De altfel, rulourile picante (atât cele vegetariene, cât și cele cu carne) pe care le găsești la supermarket conțin de cele mai multe ori maioneză, ceea ce înseamnă că au un plus de cel puțin 500 calorii. În locul acestor gustări hiper-îngrășătoare, alege unele care conțin doar pește sau legume, preferabil crude sau doar fierte.

4 rețete dulci cu afine

Alege orezul brun

Orezul brun are cu mult mai multe fibre decât cel alb, așa că îți va ține mai mult timp de foame. O altă variantă, la fel de bogată în nutrienți ca orezul brun și mai slab calorică față de orezul alb, este cel roșu, thailandez.

Ușor cu sosul de soia

Chiar dacă are un conținut redus de sare, tot duce la retenție de apă dacă este consumat în exces. De aceea se recomandă să folosești cât mai puțin sos de soia în mâncare.

Comments

comments