Cum iti pregatesti corpul pentru plaja

Atunci când mergi la plajă nu contează doar vremea, protecţia solară şi un costum de baie simpatic, ci şi un corp care să îi facă pe toţi să întoarcă capul după tine. Cum reuşeşti să îl obţii?

Identifică zonele cu probleme

Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl faci – fii sinceră cu tine şi gândeşte-te care anume este problema ta. Trebuie să dai jos câteva kilograme? Ai o greutate potrivită, însă trebuie să îţi tonifici corpul? Odată ce ai stabilit ce anume vrei să schimbi îţi va fi mult mai uşor.

Mănâncă sănătos şi bea multă apă

Exerciţiile fizice nu te vor ajuta să ai un corp perfect dacă alimentaţia ta nu este cea mai bună. Uită de diete extreme care îţi promit că vei scăpa de 7 kilograme într-o săptămână şi încearcă să mănânci cât mai sănătos.

Evită grăsimile şi prăjelile, consumă multe legume, înlocuieşte prăjitura aceea cu o salată gustoasă de fructe, bea ceai sau sucuri naturale în loc de sucuri din comerţ şi vei observa cum corpul tău va arăta din ce în ce mai bine, iar tu te vei simţi mai sănătoasă! Şi, bineînţeles, evită alcoolul!

 

Apucă-te de exerciţii fizice

Este greu să spunem care sunt exerciţiile fizice potrivite pentru tine, aşa că încearcă mai multe pentru a vedea care ţi se potriveşte cel mai bine. Chiar şi ieşirile în parc cu bicicleta sau rolele sunt foarte bune pentru sănătatea ta şi pentru un corp frumos, iar dacă iei şi o prietenă cu tine va fi mai distractiv.
 
Dacă nu ai timpul sau banii necesari pentru a merge la sală, poţi căuta pe Internet diferite clipuri care te vor ajuta foarte mult, fie că eşti începătoare sau nu. Noi îţi recomandăm acest antrenament de tae bo pentru începători ce durează doar 25 de minute.

 

Continuă să te motivezi

Ţine la vedere costumul de baie cel nou pe care vrei să îl porţi când vei merge la plajă, salvează câteva poze cu femei ale căror corp îţi place pentru a te uita la ele din când în când, vizualizează-te la plajă, ieşind din apă în timp ce toată lumea întoarce capul după tine… fă orice funcţionează cel mai bine pentru tine!
 
Tu cum te pregăteşti pentru plajă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.