Cum iti modelezi silueta prin puterea mintii

By  | 

Specialiștii sunt de părere că mentalul are un aport uriaș în reușitele noastre. Iată cum iti modelezi silueta prin puterea minții.

Ţi se pare imposibil? Şi totuşi, s-a constatat că metoda funcţionează. Secretul ca un program de slăbire să aibă rezultate satisfăcătoare este o bună autosugestie pozitivă. De exemplu, când ridici o greutate, organismul tău îşi foloseşte muşchii suficient cât să te descurci mulţumitor, însă nu neapărat excelent. Deci, dacă vrei să ridici ştacheta la antrenamente, păcăleşte-ţi corpul să mobilizeze mai multe fibre musculare pentru a duce la bun sfârşit exerciţiul respectiv.

Ghid de fitness pentru sex mai bun

Eşti absolut convinsă că nu eşti în stare să urci şase etaje fără oprire? Creierul tău începe să pună în „stand-by” tot mai numeroşi muşchi şi la final te vei simţi slăbită şi obosită. Dar dacă ai o atitudine pozitivă, se produce fenomenul invers – adică sunt puse în acţiune mai multe fibre musculare – şi vei ajunge la etajul şase rapid şi fără gâfâială. Medicii, curioşi din fire, s-au apucat de fel de fel de experimente, să vadă cum stau lucrurile. Iată reţeta lor: se iau câţiva atleţi, se aşează în faţa DVD playerului şi li se arată înregistrări din cursele lor cele mai slabe. Rezultatul direct: volumul de oxigen utilizat de organismul lor scade. Puşi să alerge în momentul ăsta, clar, n-ar face o impresie onorabilă. Însă când iei aceiaşi „cobai” şi le pui un DVD cu cele mai mari realizări ale lor, efectul este diametral opus.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *