Cum îți faci „smokey eyes”

Acest machiaj nu se demodează niciodată. Încearcă şi tu un „smokey eyes” folosind tonuri ciocolatii şi cafe-au-lait.

Sfatul expertului: Peter Phillips, Creative Director Chanel Make-up

Pregătirea: Alege o paletă de culori apropiate, precum cea de mai jos. Pregăteşte-ţi pleoapele aplicând fondul de ten pe post de bază, astfel încât machiajul să reziste iar fardurile să nu se adune în cutele ochilor.
smokey eyes

1 Cu o pensulă umezită, trasează – cu cea mai închisă nuanţă din paleta de farduri – o linie pe pleoapa superioară şi una pe pleoapa de jos.

2 Înainte ca fardul să se usuce, priveşte în sus şi clipeşte. Astfel vei imprima pe piele o linie discretă, care va reprezenta limita până la care vei aplica fardul de contrast, o nuanţă mai deschisă decât cea cu care ţi-ai conturat pleoapa.

3 Aplică un fardul şi mai deschis (de preferat un bej) în cutele ochilor şi pe arcadă, imediat sub sprânceană pentru mai multă luminozitate.
smoky eyes
4 Urmează aplicarea celui mai deschis dintre farduri – alb sidefat – în unghiurile interne şi externe ale ochilor pentru a-i face să pară mai mari (ai putea chiar să foloseşti puţin fard sub genele pleoapei inferioare pentru a masca eventualele cearcăne).

5 Aplică o ultimă linie pe pleoapa superioară, cu fardul cel mai închis, apoi tamponează uşor cu vârful degetului sau cu un beţişor pentru a-i da un efect „neclar”.

6 Pentru efect maxim, curbează-ţi şi conturează-ţi genele cu cea mai închisă mascara pe care o poţi găsi!
smokey eyes

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise