Cum iti afecteaza stresul organismul

Stresul afectează pe toată lumea. Partea proastă e că, dacă nu faci ceva în privința asta, efectele stresului se vor vedea pe propriul corp.

Părul, pielea, unghiile, toate au de suferit din cauza stresului, chiar dacă poate nu-ți dai seama de asta. Dacă vrei să câștigi lupta cu stresul și să arăți bine, urmează sfaturile noastre.Cum combati stresul la serviciu

Cearcăne

Deadline-uri strânse, to do list-uri interminabile… toate astea te împiedică să-ți faci somnul de frumusețe. Lipsa unui somn odihnitor cauzează strângerea de fluid sub sprânceana inferioară, ceea ce duce la ochi umflați dimineața. Ca să scapi de acest efect nedorit, dormi cel puțin opt ore pe noapte. Închide-ți telefonul înainte de a te băga în pat, ca să nu simți nevoia de a-l butona atunci când ar trebui să dormi. Dacă ai probleme în a adormi, citește o carte sau bea un ceai de plante.

Stresul ingrasa… rau

Acnee

Știm cu toți că stresul poate declanșa acneea, mai ales dacă tenul tău este predispul la problemele de genul acesta. Stresul eliberează hormoni răi, care încep să se iau la trântă cu hormonii buni din organismul tău, ducând la dezechilibre care cauzează acnee. Ca să scapi de asta, bea multă apă, mănâncă sănătos și fă sport cu regularitate. Yoga, meditația și exercițiile de respirație te ajută și ele să mai scapi de stres. Curăță-ți fața cu atenție sporită și asigură-te că nu te culci cu machiajul seara.

Trista? Stresata? Iata ce rezolva problema

Păr rar

Stresul poate declanșa în părul tău o mutație care-l face să treacă de la faza de creștere la faza de odihnă și apoi la faza de cădere mult mai repede decât ar trebui. Căderea părului poate fi și o reacție a unei schimbări a dietei, a stilului de viață, a pilulelor contraceptive. Dacă părul continuă să-ți cadă cu un ritm alarmant, cel mai indicat ar fi să te consulte un doctor.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise