Cum folosesti apa termala

Dacă ai tot văzut spray-urile cu apă termală prin farmacii şi ai auzit cât de bună este ba de la prietene, ba de pe blog-uri cu sfaturi de frumuseţe, sunt sigură că te ȋntrebi de ce este atât de popular acest produs de beauty şi cum ȋl poţi utiliza.

Ȋţi spunem mai jos la ce poţi folosi minunata apă termală. Pont: Pe caniculă va deveni rapid BFF.Pe post de loţiune tonică. Pulverizează dimineaţa şi seara indiferent de sezon pentru a calma iritaţiile, a tonifia şi a ţine sub control excesul de sebum. Lasă să acţioneze cam 30 de secunde, apoi şterge surplusul cu un şerveţel, altfel ȋţi va usca tenul.

Pentru a te răcori. Datorită numeroaselor minerale din compoziţie, apa termală are darul de a reduce temperatura la nivelul pielii, proprietate extrem de utilă pe timp de caniculă sau dacă ai febră.

Ce sunt dermatocosmeticele?

Pentru a fixa machiajul. Mai ales vara, machiajul se topeşte la propriu fără să-ţi dai seama şi te trezeşti că din faţa impecabilă de dimineaţă te-ai ales cu o mască demnă de o trupă de rockeri. Pulverizează apă termală după ce ai terminat să te machiezi pentru a fixa machiajul, dar şi pe timpul zilei, pentru reȋmprospătare.

Pentru a te coafa. Ai părul ondulat, dar din cauza căldurii şi aerului uscat, părul tău este lins şi electrizat? Foloseşte spray-ul cu apă termală pentru a defini onduleurile şi a da volum – efectul este la fel de spectaculos pe părul creţ ca şi cum ai folosi apă de mare.

Pentru arsuri solare. Principala proprietate a apei termale este că poate calma iritaţiile, arsurile şi poate vindeca ciupiturile de ţânţar. Pulverizează pe pielea arsă de soare sau “ciuruită” de ţânţari şi nu te vei mai simţi ca şi cum “arzi”.

Pentru sport. Ȋn timpul antrenamentului, pentru a te răcori şi a da şi mai mult din tine, dar şi după, pentru a te calma, apa termală va face minuni pentru sportiva din tine.

3 trucuri de frumusete… gresite

Ce tip de ten ai si cum sa il ingrijesti?

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise