Cum e sa ai cancer? Confesiuni sfasietoare de la femei care i-au supravietuit

By  | 

Să fii diagnosticat cu cancer este unul dintre cele mai oribile lucruri ce se poate întâmpla. Iată câteva mărturisiri venite de la femei care i-au supraviețuit.

Cancerul este o boală de care nimeni nu vrea să vorbească, de care fiecare persoană din lume se teme. Probabil cele mai multe dintre voi aveți cel puțin o rudă care s-a stins înainte de vreme din cauza acestei boli. Din fericire, există și persoane care i-au supraviețuit. Iată confesiunile unor femei care au învins boala.

„Am avut cancer de sân și am stat în spital mai mult de un an. Am învins cancerul! Sunt o adevărată învingătoare!”
Poate ai impresia că un an nu e o perioadă foarte lungă, dar gândește-te câte lucruri ai făcut tu în ultimul an: de câte ori ai ieșit în oraș, la câte filme sau cine romantice ai mers cu iubitul, de câte ori ți-ai scos cățelul la plimbare, de câte ori ai fost la shopping cu prietenele. Cei care au supraviețuit cancerului nu au făcut nimic din toate acestea.

„De când am avut cancer, am trecut prin multe operații și mi-am pierdut părul, nu mă mai simt frumoasă. Nici nu mă mai simt femeie.”

„Fiind o supraviețuitoare a canceerului de sân, am învățat să îmi trăiesc viața ca și cum fiecare zi ar fi ultima.”

„Am făcut ultimul meu tratament de chimioterapie astăzi. Am supraviețuit cancerului de sân, iar acum îmi pot vedea fetița crescând!”

„Mă simt atât de urâtă după operațiile de reconstrucție. Cum poate soțul meu să mai fie atras de mine? Îmi e teamă să vorbesc cu el despre ce simt.”

„Cancerul meu de sân este în remisie, dar am plâns astăzi mai mult decât am făcut-o în timpul chimioterapiei și a masectomiei pentru că îmi e atât de frică că voi muri din cauza bolii.”

„Sunt o supraviețuitoare a cancerului de sân. Am avut noroc. Sunt mai puternică decât credeam vreodată că aș fi.”

„Am avut cancer și acum îmi lipsește un sân. Vreau doar să atât din nou ca o femeie.”

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments