Cum au slabit vedetele dupa sarcina

COSMO îţi prezintă secretele pe care vedetele le folosesc pentru a arăta bine şi după naştere!

Halle Berry are 47 de ani, doi copii şi un corp superb. A făcut exerciţii până când era gravidă în luna a şaptea şi, la câteva săptămâni după ce a născut, s-a apucat iar. A început încet, cu cardio şi exerciţii de stretching, cinci zile pe săptămână. După, a început să iasă la alergat pe plajă, să facă drumeţii,  yoga şi kickboxing. Au urmat exerciţii cardio pentru pierderea caloriilor folosind greutăţi, a făcut genuflexiuni, fandări şi alte exerciţii de acest gen. În final, a urmat un plan pe care antrenoarea sa îl numeşte 321 Baby Bulge Be Gone (3 mese, 2 gustări şi un litru de apă pe zi), asemănătoare cu dieta South Beach.

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, are doi gemeni şi arată la fel de bine ca înainte de sarcina în timpul căreia s-a îngrăşat cu aproape 23 de kilograme. Vedeta a început să slăbească făcând plimbări lungi, apoi a decis să se antreneze pentru un triatlon, reuşind să termine o cursă de alergat de 6,5 kilometri, una de înot de 0,8 km şi 29 km pe bicicletă la numai 7 luni după ce a născut. Lopez făcea antrenamente ce durau între 45 de minute şi două ore de 4-6 ori pe săptămână, iar exerciţiile erau diverse. „Este important să le amesteci, astfel încât corpul să trebuiască să se adapteze – atunci se văd rezultate”, spune antrenorul său, Gunnar Peterson. Cât despre dietă, nu ţinea una anume, ci încerca doar să mănânce cât mai sănătos.

Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a urcat pe podium pentru Victoria’s Secret la numai două luni după ce a născut în 2005, arătând excelent. Bineînţeles, Heidi a fost nevoită să lucreze foarte mult, având în vedere că urma să stea în faţa a milioane de oameni doar în lenjerie intimă. Ea a urmat un program numit The Ultimate New York Body Plan, antrenându-se timp de 90 de minute până la 2 ore în fiecare zi, concentrându-se pe abdomen, fund şi coapse. Pentru a scăpa repede de calorii, ea a folosit un aparat de vâslit, care oferă rezultate mai bune decât banda de alergat.

Julia Roberts (46 de ani) este o altă mămică care arată nemaipomenit, deşi are trei copii. Actriţa este oricum o persoană activă, astfel încât a fost nevoie doar să se întoarcă la vechile obiceiuri. În timpul sarcinii, ea a rămas în formă făcând yoga şi înotând. Cât despre dietă, antrenorul său i-a sugerat să mănânce mai multe mese mici pe parcursul zilei, dar neapărat mâncare „adevărată”, cât mai sănătoasă.

Marcia Cross are 52 de ani, doi gemeni şi un corp invidiat de femeile din toată lumea. În urma sarcinii a luat în greutate aproape 30 de kilograme pe care a trebuit să le dea jos în cinci luni, când trebuia să se întoarcă pe platourile de filmare ale serialului Desperate Housewives / Neveste disperate. Ea a apelat la antrenorul Michelle Lovitt, lucrând la sala acestuia 3-5 zile pe săptămână, câte o oră. Antrenamentul ei a constat în mers 30 secunde, urmat de jogging un minut, timp de jumătate de oră. Cursul includea şi 30 de minute de forţă, folosind mingi Bosu şi benzi de rezistenţă pentru fitness. De asemenea, Marcia făcea exerciţii şi acasă, folosind în acest sens diferite DVD-uri. Cât despre mâncare, aceasta spunea că a renunţat la dulciuri şi încearcă să consume doar proteine şi legume.

După cum vezi, niciuna dintre aceste vedete nu a făcut lucruri foarte ieşite din comun pentru a slăbi după naştere. Şi tu poţi arăta la fel de bine după o sarcină, nu ai nevoie decât de sport, o alimentaţie potrivită şi, bineînţeles, multă disciplină!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.