Cum arată, de fapt, femeile perfecte de pe Instagram

Ai vrea să arăți și tu perfect, precum femeile pe care le vezi zilnic pe Instagram? Află că ele arată, de fapt, ca tine!

Anna Victoria are peste 1,2 milioane de followeri pe Instagram și arată de milioane. Pare că are un corp perfect, însă ea a vrut să arate că, de fapt, pozele sunt, deseori, diferite de realitate.

În urmă cu 3 zile, ea a postat două poze: una în „poziție de Instagram” și una în poziție obișnuită. „Eu în 1% din timp vs 99% din timp”, spune Anna Victoria la descriere. „Îmi plac ambele poze la fel de mult. Unghiurile bune sau proaste nu îți schimba valoarea. Nu ar trebui să ne fie rușine dacă avem colăcei, celulită sau verdeturi și nu ar trebui să fim obsedate să scăpăm de ele.”

Anna adaugă: „Odată cu trecerea timpului, am început să am celulită și vergeturi care nu vor dispărea și cărora le urez bun venit. Reprezintă o viață trăită din plin. Cum aș putea fi supărată pe „defectele” absolut normale ale corpului meu? Acest corp este puternic, poate alerga kilometri, poate ridica greutăți. Nu sunt fericită doar pentru cum arată, dar și pentru cum mă simt în el”.

Multe dintre noi avem impresia că femeile perfecte pe care le vedem pe internet arată așa în orice situație și în orice poziție. Însă acest lucru este complet fals!

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.