Cum am scăpat de răceală, repede şi natural

„Eu nu răcesc niciodată!” – Toţi cunoaştem pe cineva care face această afirmaţie când se discută despre răceli sau când vine sezonul acestora. Chiar eu am spus-o de multe ori. Dar, acum câteva zile, la această trecere capricioasă dinspre vară spre iarnă, am răcit. Chiar şi eu. În timpul unor interviuri pentru FNT, alergând de la evenimente la redacţie şi tot aşa. Pe scurt, nu într-un moment foarte bun.

Simptomele răcelii mi se par, ca oricăruia dintre noi, copleşitoare – mai ales când nu poţi sta acasă, sub o pătură groasă: nu mă mai puteam concentra, simţeam tot timpul frisoane, dureri în gât şi, per total, o stare de disconfort.

Am încercat mai multe medicamente şi, mai mult, am încercat să fug cât am putut de antibiotic pentru inflamaţia amigdalelor, iar în această căutare a mea, am găsit ceva natural şi bun ca o cană de ceai caldă băută sub o pătură pufoasă, în faţa televizorului: Propolis C Răceală & Gripă.

Suplimentul alimentar pe bază de extracte naturale standardizate Propolis C Răceală & Gripă  se administrează de la primele simptome de raceală şi gripă, fiind disponibil în două variante: pentru copii de peste un an – Propolis C Răceală și Gripă Kids și pentru copii peste 12 ani și adulți – Propolis C Răceală și Gripă Adulți.

Eu l-am încercat şi am reuşi să scap destul de repede de o răceală care mi se părea că nu se mai termină.

Propolis C Răceală și Gripă are acţiune imunostimulatoare puternică, conţine o doză semnificativă de vitamina C (de 5 ori mai mare decât doza zilnică recomandată), tinctură de propolis, extract de echinacea (un ingredient cunoscut pentru creșterea capacității de apărare a organismului) și extracte din fructe de soc și măceș. Fără zahăr, dar cu gust plăcut de zmeură.

1 plic/zi de Propolis C Răceală și Gripă pentru putere maximă în lupta cu răceala.

Poate fi asociat cu antiinflamatoare şi antipiretice.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma din gama Propolis C®, accesaţi http://www.stopraceala.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.