Cum alegi antrenorul de fitness care ți se potrivește?

Dacă apelezi la ajutorul unui antrenor atunci când mergi la sală, alegerea lui este extrem de importantă. Nu doar că trebuie să fiți compatibili, dar trebuie și să aibă anumite calități care pot face toată diferența.

Iată de ce trebuie să ții cont:

Ce calificări are?

Nu oricine poate fi un antrenor de fitness, iar calificările sunt un lucru foarte important de care trebuie să ții cont. Află care sunt domeniile sale de specializare, pentru a afla dacă acestea corespund cerințelor tale.

Pot încorpora distracția în antrenamente?

Deși antrenamentele trebuie luate în serios și trebuie să depui multă muncă pentru a ajunge unde îți dorești, e important ca anterenorul să facă toată experiența distractivă. Pentru cele mai bune rezultate, e nevoie ca exercițiile să îți facă plăcere, nu să te simți obligată să le execuți.

Poate oferi și sfaturi nutriționiste?

Știi deja că fără o dietă sănătoasă nu vei reuși să ajungi în cea mai bună formă, deci antrenorul ar trebui să te ajute în acest sens. Un antrenor care are cunoștințe de specialitate în acest domeniu (nu citite de pe internet) te poate ajuta să îți atingi obiectivele, fie că vrei să slăbești, să îți menții greutatea sau să crești masa musculară.

Cum se comportă cu clienții?

Un antrenor bun trebuie să inspire încredere, să poată fi luat în serios, să fie convingător, dar prietenos în același timp. Nu trebuie să te judece și nici să te facă să te simți vinovată, ci să te motiveze și să te laude atunci când faci progrese.

 

Citește și: 5 antrenamente pentru sâni fermi și ridicați 

CItește și: Cum ne rezervăm mai mult timp pentru sport? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.