Cum a slabit Kelly Osbourne 30 de kilograme

Prin propria voinţă, Kelly a slăbit începând cu 2009, 31 de kilograme şi a reuşit să îşi recapete încrederea în ea însăşi. Cum a reuşit, mărturiseşte chiar ea într-un interviu recent.

”Singurul lucru pe care pot să îl fac este să fie eu însămi. Nu sunt perfectă. Fac greşeli. Nici corpul meu nu este perfect, dar îl iubesc aşa cum este.”

”Nu o să fiu niciodată perfectă şi nici nu îmi doresc asta. Ar fi plictisitor.”

 

 

Cea mai importantă lecţie de la Kelly în legătură cu schimbarea din viaţa ei este că şi-a pus pe primul loc sănătatea, înaintea dorinţei de a fi slabă. Pe scurt, ea a îmbinat o dietă sănătoasă cu exerciţiile fizice. Programul ei zilnic de mişcare împlică cel puţin o jumătate de oră de cardio, alternat cu banda de alergat sau orice alte exerciţii are chef în ziua respectivă: yoga, pilates, greutăţi.

 

 

Un truc de la Kelly pentru a evita tentaţiile nesănătoase de sâmbătă seara este să te îmbraci lejer şi să dansezi acasă, în timp ce prietenii tăi sunt la dans în club.

După ce a suferit o problemă de sănătate în martie, mezina familiei Osbourne a devenit şi mai grijulie în legătură cu alimentaţia şi stilul de viaţă. Ea recunosşte că mai are şi zile proaste în care este nemulţumită de ea dar atunci face o comparaţie cu ea, cea din trecut şi îşi dă seama cât de mult a evoluat. Mai mult, Kelly nici măcar nu se cântăreşte. ”Dacă îţi place ce vezi în oglindă, ce rost mai are să te urci pe cântar?

 

 

Un alt sfat preţios de la Kelly ar fi să nu ne mai comparăm cu ceilalţi. ”Dacă îşi doreşti să fii ca Angelina Jolie sau J. Lo asta nu va schimba faptul că nu eşti. De ce nu începi să lucrezi, mai bine, cu ceea ce ai, decât cu ce nu ai?”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.