Cu ce poți înlocui diferite mâncăruri cu carne

Încerci să reduci consumul de carne, dar nu știi cu ce să o înlocuiești? COSMO îți arată cu ce poți înlocui 5 tipuri de mâncare cu carne.

Să reduci consumul de carne nu este deloc greu, însă multe persoane sunt confuze la început. Acest lucru se întâmplă în cazul în care nu ai suficiente informații despre dieta vegetariană sau vegană și ai impresia că, dacă renunți la carne, nu prea ai ce mânca – ceea ce este total greșit, bineînțeles.

Cu ce poți înlocui sandwich-urile cu bacon?

Iată o soluție delicioasă: tempeh (un produs din soia care poate avea ce gust vrei în funcție de cum îl marinezi) plus ciuperci și vânătă la grătar, peste care pui 2 felii de roșie. Este o combinație delicioasă și poți adăuga și puțin sos pesto, dacă vrei.

Citește și: 7 rețete vegane pentru o săptămână sănătoasă și delicioasă 

Cu ce poți înlocui carnea de pui?

Ce-ai spune de falafel sau soia? Ambele pot înlocui cu succes carnea de pui în diferite rețete. Iar dacă falafelul are deja un gust propriu, soia se aseamănă cu tempeh: îi dai ce gust vrei, în funcție de condimente.

Cu ce poți înlocui carnea de miel?

O soluție ideală de Paște, dar nu numai: carnea de miel poate fi înlocuită cu năut. Este, de asemenea, mult mai ieftin și oferă repede senzația de sațietate.

Cu ce poți înlocui spaghetele Bolognese?

Lintea reprezintă o sursă foarte importantă de proteine și poate înlocui cu succes carnea tocată.

Cu ce poți înlocui carnea de vită?

Nimic mai simplu: fasole. Este o alegere ideală pentru că are aproximativ aceeași textură, deci nu vei simți diferența. În plus, fasolea are numeroase beneficii pentru sănătate.

Citește și: Ce trebuie să știi despre dieta raw vegan

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.