(P) Cosmetics Beauty Hair 2016 – evenimentul anului în materie de frumuseţe!

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, va avea loc în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016, în Pavilioanele C1, C2 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

De 22 de ani, COSMETICS BEAUTY HAIR promovează industria cosmeticelor din România, fiind un eveniment de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

COSMETICS BEAUTY HAIR este lider pe piața evenimentelor de profil din România, s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie, mai ales că industria de produse cosmetice este, în continuare, una foarte dinamică, demonstrând un mare potenţial de creştere

Producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură vor fi prezenți la COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 cu oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor.

cosmetics

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business) – pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client) – pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

Anvergura Cosmetics Beauty Hair reiese şi din nivelul tranzacţiilor realizate atât în timpul târgului cât şi ulterior, din numărul de companii expozante şi din prezenţa internaţională constantă a unor ţări precum Italia, Grecia, Olanda, Turcia. Pe întreaga perioadă a desfăşurării târgului, toamna prinde culoare la Romexpo prin cele mai noi tendinţe în make-up şi hair styling prezentate de profesioniştii domeniului dar şi prin evenimentele conexe realizate, în cadrul cărora vizitatorii beneficiază de sfaturi utile şi demonstraţii din partea specialiştilor.

COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 înseamnă:

 • Inspirație și competiție
 • Stiliști și make-up artiști din România și din străinătate
 • Coafuri vedetă
 • Workshop-uri
 • Colecții de oje
 • Culorile sezonului
 • Modelare corporală
 • Etichetă profesională
 • Show-uri
 • Inovație
 • Produse “Fabricat în Romania”

Produsele oferite la prețuri promoționale doar pe durata târgului, dar și posibilitatea de a găsi noi distribuitori sau de încheia parteneriate strategice, sunt numai o parte din avantajele oferite de ediția 2016 a Cosmetics Beauty Hair.

Pentru că organizatorii îşi doresc ca Romexpo să devină, timp de patru zile, un spațiu dedicat frumuseții, în aceeași perioadă cu COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 va avea loc şi MODEXPO – expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, dar şi accesorii.

Edițiile din 2015 MODEXPO și COSMETICS BEAUTY HAIR au reunit, timp de 4 zile, 172 de companii participante din 19 de țări, pe o suprafața de 6.684 metri pătrați și au beneficiat de un număr de 13.000 vizitatori, atât specialiști, cât și public larg.

Programul de vizitare al COSMETICS BEAUTY HAIR şi MODEXPO:

29 septembrie – 1 octombrie 2016, intre orele 10:00 – 18:00.

02 octombrie 2016, intre orele: 10:00 – 16:00.

Loc de desfăşurare: Pavilioanele C1, C2 si C4.

Pentru mai multe detalii despre manifestare, accesaţi www.expocosmetics.ro!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.