Cosmetice de vara super-necesare

Ȋţi facem lista de cumpărături de beauty pentru vara asta cu tot ce ai nevoie pentru ca pielea ta să aibă acel look seducător al modelelor Victoria’s Secret.

Un gomaj bun
Poţi să foloseşti un gomaj natural ca zaţul de cafea, perfect pentru tonifiere, sarea de Himalaya combinată cu ulei de măsline sau flori uscate de muşeţel amestecate ȋn ulei de măsline.
A doua variantă este să-ţi cumperi unul care să elimine pielea moartă şi să scoată la iveală strălucirea sănătoasă a unei pieli perfecte.
Nu uita de piatra ponce pentru călcâie şi hidratează-ţi tălpile supra-solicitate vara cu multă cremă extra-hidratantă.Soluţie de spălat faţa şi corpul
Faţă de alte sezoane, vara are darul de a scoate tot ce e mai rău din noi la suprafaţa pielii. Prin transpiraţie se eliberează toxine, intră mai uşor ȋn pori machiajul şi mizeria din aer, iar iritaţiile, coşurile şi chiar infecţiile de tot felul apar precum ciupercile după ploaie.

Pentru a fi tot timpul curată şi cu o piele perfectă, ai nevoie de un gel de duş şi o loţiune de spălat faţa delicate (de vreme ce le vei folosi de mai multe ori pe zi), dar care să cureţe ȋn profunzime şi să hidrateze.

Varianta naturală este un săpun pe bază de pelin sau cel de alep, foarte trendy acum ȋn Franţa, pe bază de ulei de măsline şi dafin, ambele au darul de a face să dispară peste noapte iritaţiile, coşurile şi punctele negre, hidratează şi curăţă pielea ȋn profunzime.

Loţine cu SPF pentru faţă şi alta pentru corp
Pielea feţei este cu mult mai sensibilă faţă de corp şi are nevoie de un factor de protecţie mai intens, dar şi de o formulă mai delicată. Astfel că ar fi indicat să-ţi cumperi două creme cu SPF sau una pe care să scrie că este atât pentru faţă cât şi pentru corp.

Apropo, nu uita să-ţi iei cu tine pe plajă, dar şi pe stradă, un balsam de buze cu SPF – buzele sunt una dintre cele mai sensibile zone de pe corp şi se ard foarte uşor.

Iar pentru extra-strălucire foloseşte o loţiune irizată peste cea cu SPF. Să vezi ce efect spectaculos!

Pune cosmeticele la frigider

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise