(P) COS A DESCHIS CEL DE-AL DOILEA MAGAZIN DIN BUCUREȘTI

COS, brandul recunoscut pentru designul său modern, atemporal, funcțional și tactil, a deschis cel de-al doilea magazin, în prestigioasa locație Băneasa Shopping City, din București.

Într-o locație de 357 mp, situată pe un singur etaj, se regăsesc atât colecții de damă cât și colecții bărbatești.Magazinul va debuta cu colecția de primăvară/vară 2017, prezentând look-uri cu un aspect romantic, curat și o precizie grafică soft care se îmbină perfect cu un craft modern.

Piesele sunt create într-o paletă de culori discrete, cu accente contrastante de albastru, argintiu, bej și terracotta.

COS

Designul magazinului este în ton cu valorile brandului, creând un mediu de shopping relaxant și primitor, folosind culori neutre, linii curate și materii prime naturale.

Marie Honda, COS Managing Director, spune despre noul magazin, „Suntem foarte încântați de deschiderea noului magazin din România, după un feedback puternic de la clienți în legătură cu lansarea noastră pe piață de anul trecut. Deschiderea din Băneasa Shopping City va fi un mare plus pentru brandul COS, iar noi sperăm că toți clienții noștri se vor bucura de ceea ce noua locație are de oferit.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.