Corp perfect pentru ținute sexy

Vei primi vara cu brațele deschise și… ținute sumare dacă vrei urma mini-ghidul Cosmo pentru un corp perfect, în super-formă.

Nu doar makeup artiștii au secretele lor, experții în îngrijirea corpului dețin răspunsurile pentru toate problemele specifice: diminuarea aspectului celulitei, menținerea supleții pielii și redobândirea strălucirii acesteia. Le vei găsi chiar aici.

 

Adevărul despre celulită

98% dintre noi o avem, dar e oare posibil să scăpăm de ea? „E foarte dificil, dar există căi prin care să-i atenuăm aspectul”, susține dermatologul Stephen Shumack. În completarea unei diete și a exercițiilor fizice, fă din periajul uscat o rutină – acesta îmbunătățește circulația și drenajul limfatic, eliberând toxinele. Camuflează celulita cu ajutorul unui auto-bronzant și aplică zilnic un serum intensiv ori o cremă anti-celulitică.

 

Ia-ți trupul la periat!

Pentru a avea pielea fină, uită de scrub și procură-ți o lufa sau perie manuală/ electrică  (Clarisonic mia2, 701 lei, cu perie pentru corp). Periajul uscat îndepărtează celulele moarte, reduce numărul firelor crescute sub piele și stimulează circulația sanguină. Începe de la calcâie și avansează în sus (în direcția inimii), urmând sensul circulației sângelui. Apoi continuă cu o baie sau un duș, după care aplică un ulei de corp (acestea penetrează mai bine decât cremele) și masează bine pielea.

Scapă serios de pilozități

Dacă până acum te mai ascundeai pe sub pantaloni, de-acum trebuie să tratezi altfel situația. Desigur, totul depinde de timpul de care dispui. Folosirea aparatului de ras se potrivește perfect fetelor mereu pe fugă, dar și între două depilări prin smulgere (e chiar ideal, deoarece previne blocarea firelor crescute sub piele). Încearcă Gillette Venus Clasic, 23,45 lei/2 buc. Ai timp pentru un ritual complet? După exfoliere, folosește depilatorul electric Braun SilkEpil7, 650 lei (care conține și perie pentru exfoliere) sau  încearcă benzile depilatoare, apoi aplică o loțiune specială post-epilat.

Durerile provocate prin smulgere nu-s pentru tine? Nu-i de mirare, mai ales dacă te lauzi cu fir gros și bine înrădăcinat. Încearcă o cremă depilatoare; Spre deosebire de variantele anterioare, acum totul durează mai puțin, deci nu va fi nevoie să aștepți o veșnicie până te poți clăti, și te poți bucura de aproape o săptămână de piele fină.

 Doza de bronz

Bronzul din sticlă e sigur, are efect de subțiere și camuflează eventuale imperfecțiuni precu celulita sau vergeturile mici. Începe prin a-ți exfolia bine pielea – ideal ar fi să începi cu un periaj uscat, urmat de o exfoliere la duș, pe ud. După baie, hidratează-ți bine pielea, pentru ca autobronzantul să prindă uniform, și abia apoi aplică loțiunea de bronzare Vita Liberata pHenomenal 2-3 week tan, 98 lei (Sephora), cu o mănușă (cea disponibilă la Vita Liberata nu doar împiedică pătarea mâinilor, ci asigură o aplicare uniformă). După ce se usucă bine, nu mai e nevoie de hidratare, însă îți recomandăm s-o faci dacă ți se pare că ai aplicat prea mult pe anumite zone, sau dacă ai pielea foarte deschisă, în special în locurile cu piele subțire (glezne, genunchi, coate, gât, etc.).

 Forțează-ți limitele

Cât mai ai de gând să amâni să-ți faci abonament la sală? Probabil te-ai convins că dietele nu prea dau rezultate (pe termen lung) fără un minim de mișcare. Sau, și mai bine… maxim de mișcare. De exemplu, programul Limitless Total Body Makeover, ce presupune antrenament, nutriție, coaching și motivație, plus educație pe termen lung. „Prin programul LIMITLESS, cei mai mulți dintre participanţi încheie programul având nu doar un corp mai suplu și un tonus mai bun, dar și un nivel de energie mai ridicat, markeri de sănătate mai buni, scapă definitiv de poftele nesănătoase, își reeducă gustul și își reglează apetitul” spune Valentin Vasile, antrenor Limitless, și autor al programului. Nu porni de la premisa că n-o să reziști, mișcarea creează dependență, iar rezultatele te vor motiva.

 

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.