Consumă zilnic aceste alimente sănătoase!

Pentru a avea o viață sănătoasă, este necesar să avem alimentația potrivită. Consumă zilnic aceste alimente și vei vedea cum viața ta se va schimba!

Vrei să te bucuri de o viață lungă și sănătoasă? În cazul acesta, ar trebui să începi să aduci câteva mici schimbări alimentației tale.

Iată 5 alimente sănătoase pe care nutriționiștii recomandă să le consumăm zilnic:

Ce beneficii are sparanghelul?

Bananele

Acest fruct se găsește în orice supermarket și are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogat în potasiu, magneziu, fier, zinc și vitaminele A, B, C și E. Bananele pot fi consumate ca atare, în salate de fructe sau în smoothie-uri.

Spanacul

În special vegetarienii ar trebui să consume spanac, fiind una dintre legumele bogate în proteine. Îl poți consuma în salate sau smoothie-uri (adaugă banane și alte fructe aromate precum căpșuni sau vișine pentru ca băutura să aibă un gust mai bun) sau poți prepara mâncare de spanac.

De ce mănânc atât de mult?

Nucile

Foarte bogate în nutrienți, nucile pot fi consumate oriunde, oricând: la micul dejun, în drum spre birou, ca gustare la birou, seara, în timp ce te uiți la un film etc.

Ciocolata neagră

Ți-e poftă de ciocolată? Alege una neagră, cu cel puțin 60% cacao. Totuși, nu uita: chiar dacă e mai sănătoasă, nu mânca o tabletă întreagă!

Rețete cu tipuri alternative de lapte

Afinele

Delicioase și pline de sănătate! Le poți consuma ca atare, în salate, în smoothie-uri, cu iaurt sau cereale.

Tu consumi zilnic aceste alimente sănătoase?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.