Concertul “Secretul tau” aduce o nouă premieră în muzica românească

În octombrie 2016, trupa Vunk lansa Trilogia Enigma, o serie de concerte ce a debutat cu “Du-mă mai departe” pe 15 octombrie şi se va încheia pe 25 mai, la Sala Polivalentă cu “Secretul tău.”

Secretul tău” va fi una dintre cele mai spectaculoase producţii ale unui artist român, povestea lui fiind inspirată din lumea lui Jules Verne şi universul vizual al genului steam punk. Pe scenă vor fi in jur de 50 de performeri şi, ca o premieră, vor fi integrate în concert momente de musical.

“De fiecare dată am adus alături de noi tineri extrem de talentaţi în al căror potenţial am crezut pe deplin. Astfel, am decis ca o parte din bugetul de promovare pentru concertul “Secretul tău” să meargă către unul dintre bursierii Fundatiei Ciprian Marica, Mircea Dumitrescu, pentru a-şi putea continua studiile. Mircea se va afla pe scena de la Polivalentă alaturi de noi şi va avea un moment special in show. Sperăm ca iniţiativei noastre să i se alăture cât mai mulţi oameni şi să deschidem drumul pentru promovarea cât mai multor tineri talentaţi”, a declarant Cornel ILIE, liderul trupei VUNK.

Mircea Dumitrescu este, la doar 18 ani, unul dintre cele mai promițătoare talente la vioară din România. Până în prezent a strâns peste 50 de premii I dintre care 15 internaționale, cinci mari premii cu trofeu și patru premii speciale. Guvernul României i-a acordat „Diploma de Excelenţă” pentru performanţe deosebite. A participat la mai multe ediţii ale unor competiţii internaţionale, precum concursul „Alice Bel Colle”, Acqui Terme – Italia, concursul internaţional „Giovani Talenti”, San Bartolomeo al Mare – Italia, concursul internaţional „Vittoria Caffa Righetti”, Cortemilia – Italia și competiția Young Competition Talents Orchestra din Barlassina, Italia.

Concertul “Secretul tău” va avea loc pe 25 mai, la Sala Polivalenta şi va aduce şi lansarea unui nou album Vunk, Extrovertit.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.