CinemaCity Parklake: conceptul cinematografic care te transformă în VIP

Fie că îţi doreşti o întâlnire romantică, o seară cu fetele sau o ieşire cu familia, conceptul VIP de la Cinema City te transformă în personajul principal şi îţi oferă o experienţă cinematografică gourmet.

Odată cu deschiderea celui mai nou multiplex din ParkLake, Cinema City lansează Cinema-ul Ultra-All-Inclusive. 

Iubitorii de filme se vor bucura de momente spectaculoase şi de un adevărat tratament VIP, care vor transforma mersul la cinema, dintr-o simplă vizionare, într-o experienţă inedită şi de neuitat: fotolii ajustabile şi confortabile, pentru o relaxare perfectă; preparate culinare realizate pe loc de un chef, special pentru tine, într-un meniu nelimitat disponibil ca bufet suedez; nachos şi popcorn delicios cât pofteşti, precum şi cele mai bune condiţii de proiecţie.

Astfel, Cinema City continuă să mizeze pe cele mai cool tendinţe internaţionale ale industriei, aducându-le cinefililor cele mai inovatoare moduri de vizionare a unui film – după IMAX şi 4DX –, prin lansarea a încă 3 noi săli VIP, după cele 3 din megaplexul din AFI Palace Cotroceni, deschis în 2009.

Cele 3 săli din ParkLake au o capacitate totală de 147 de locuri, iar cele 3 din AFI Palace Cotroceni – 88 de locuri. Preţul unui bilet porneşte de la 65 de lei şi variază în funcţie de zi, oră şi tipul filmului.

Vezi cele mai cool imagini de la Cinema City VIP din ParkLake în galeria foto de mai jos.

Pentru programul filmelor accesează http://cinemacity.ro/

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.