Colecteaza selectiv pe muzica lui Eric Clapton

Deseurile de ambalaje pot fi colectate selectiv la intrarile in zona de concert, precum si in interiorul Stadionului Tineretului – Iolanda Balas Soter, datorita parteneriatului incheiat intre organizatorul concertului, D&D East Entertainment, Eco-Rom Ambalaje si operatorul de salubritate Romprest Service SA.

Vor fi amplasate 24 de containere de colectare selectiva puse la dispozitia celor aproximativ 15.000 de spectatori asteptati de catre organizatori in ziua concertului. 10 voluntari recrutati de ONG-ul MaiMultVerde vor incuraja participantii sa colecteze selectiv deseurile, ii vor indruma spre containerele special amenajate si ii vor recompensa cu premii pe cei care dovedesc ca le pasa de mediul in care traiesc.

3 tone de deseuri colectate la AC/DC

„Rezultatele obtinute in urma actiunii de colectare selectiva la concertul AC/DC de la Bucuresti ne demonstreaza ca oamenii sunt din ce in ce mai responsabili. Cu ajutorul lor, au fost colectate selectiv 3 tone si jumatate de deseuri de ambalaje care au fost trimise ulterior firmelor de reciclare”, a declarat Lorita Constantinescu, Director Relatii Publice si Comunicare, Eco-Rom Ambalaje.

Spectacolul de vineri din Romania face parte din turneul european pe care artistul il sustine alaturi de Steve Winwood, fostul sau partener din trupa Blind Faith. Turneul a debutat pe 18 mai la Birmingham in Marea Britanie si se va incheia pe 13 iunie la Istanbul. Poreclit „Slowhand”, Eric Clapton este unul dintre cei mai mari chitaristi ai tuturor timpurilor, un artist complet si un muzician de exceptie, fiind celebrat de 3 ori in „Rock and Roll Hall of Fame”.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.