Colectarea selectiva este hard rock pe 10 iulie!

By  | 

Participantii la concertul din 10 iulie vor gasi in perimetrul concertului din Piata Constitutiei nu mai putin de 20 de puncte de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje.

Astfel, containerele speciale pentru hartie si plastic-metal vor fi la indemana iubitorilor de muzica rock pentru ca distractia si responsabilitatea sociala sa asigure succesul unei experiente muzicale de neuitat.

Peste 15 km de pahare de plastic si hartie au fost colectate selectiv la B’estfest!

Anul acesta, containerele de colectare selectiva au fost prezente si la recentul festival de muzica B’estfest, unde s-au strans 1200 de kg de plastic (echivalentul a peste 7 km de pahare de plastic) si 1400 de kg de hartie (peste 8 km de pahare de hartie).

In acelasi weekend, la festivalul Rock the City, iubitorii muzicii rock au colectat selectiv aproape o tona de deseuri.

Responsabilitatea a fost premiata la cele doua festivaluri, in total, cu peste 5.800 de eco-premii, constand in: tricouri eco-rocker, frisbee, mingi antistres, bratari reflectorizante cu mesaje eco si pelerine de ploaie.

Initiativa companiei Eco-Rom Ambalaje de a plasa containerele in cadrul unor evenimente modene de amploare a inceput inca de anul trecut, in cadrul concertului AC/DC, unde cantitatea de deseuri colectate a depasit 3 tone.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *