Colanții îți pot afecta sănătatea?

Multe dintre noi purtăm foarte des colanți, dar se pare că aceștia ne pot afecta sănătatea. COSMO îți explică despre ce e vorba.

În urmă cu ceva timp, am aflat că blugii skinny ne pot afecta sănătatea, mai ales dacă facem mișcare în ei (de exemplu dacă te pui pe vine des). O femeie de 35 de ani a făcut asta când s-a mutat și a trebuit să strângă prin casă și să care cutii, astfel că mușchii picioarelor au avut de suferit, iar nervii au fost blocați, pentru că circulația sângelui nu s-a făcut în mod corespunzător în acest timp.

Cum purtam colantii in sezonul rece? Idei de tinute

Se pare că nici colanții nu sunt o piesă vestimentară pe care ar trebui să o purtăm atât de des, totuși. Totul pornește de la cât de aproape stă materialul de piele, ceea ce face ca sebumul și transpirația să fie strânse între acestea.

Dacă porți colanții în două zile consecutive, de exemplu, riști să faci infecții fungice, ceea ce poate duce la iritații ale pielii. Mai mult, pentru că ne încălzim în colanți, iar transpirația nu are unde să se ducă, te poți trezi cu o infecție vaginală, pentru că această zonă este oricum mai caldă și umedă. Nu sună prea bine, nu?

Trucuri care iti vor salva hainele si bugetul

Bineînțeles, și dresurile pot duce la aceleași probleme.

Încearcă, deci, să nu porți colanți sau dresuri prea mult timp, mai ales dacă vremea este călduroasă. De asemenea, alege materiale naturale, prin care pielea poate respira.

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.