Cocktailuri fabuloase sub 200 de calorii

Cosmo

Pune într-un cocktail shaker –orice Cosmo Girl are aşa ceva – un shot de vodka, apă minerală, suc de merişoare şi zeama de la o felie de lime. Amestecă bine şi serveşte-l într-un pahar răcit de martini. 100 calorii.

American Virgin

Într-un shaker cu gheaţă pune un shot de suc de piersici, unul de apă minerală, suc de portocale şi lămâie. Serveşte-l într-un pahar cu gheaţă şi o felie de lămâie. 34 calorii.

 

 

Mojito

Reţeta normală conţine 250 calorii însă poţi să îl prepari cu doar 150. Pune în shaker un pahar de gheaţă, 6 felii de lime, 1 lingură de suc de lămâie şi frunze proaspete de mentă. Amestecă-le până iese aroma din lime şi mentă apoi adaugă o jumătate de linguriţă de miere, un shot de rom şi apă minerală. Serveşte-l într-un pahar plin cu gheaţă şi lămâie.

Sangria

Dacă ai mai mulţi invitaţi poţi să alegi această reţetă delicioasă. Feliază 4 mere şi 3 portocale, boabele de la un strugure roşu tăiate amestecate în cofere cu 3 sticle de vin roşu. Adaugă o cană de apă minerală şi o cană de limonadă şi serveşte băutura rece. O porţie conţine 173 de calorii.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.