Coafuri sexy de vara

By  | 

Coc lejer la baza gitului

Cu aceasta coafura poti merge direct sub umbrela, cu un cocktail delicios in mina! Secretul este sa orientezi suvitele in directii diferite pentru a crea un efect lejer.

Prinde-ti parul intr-o coada la ceafa si apoi imparte-l in doua sectiuni. Infasoar-o pe una dintre ele in jurul cozii in sensul acelor de ceasornic si prinde-i virful cu o agrafa.

Cea de-a doua suvita va fi rotita in sens invers fata de cealalta si apoi prinsa cu o agrafa. “Nu-ti face griji daca unele suvite se incapatineaza sa iasa pe dinafara; e mai bine sa arate ca si cum n-ai depus cine stie ce efort”, spune stilistul Lisa-Raquel Baines, cea care a creat coafura din imagine.

Prins pe jumatate

Parul tau tinde sa se onduleze din cauza vremii? De ce nu l-ai purta chiar asa? Desigur, trebuie sa faci ceva pentru a-l impiedica sa-ti acopere fata.

E simplu: prinde la spate o sectiune mica din dreptul timplelor. Tapeaza citeva suvite pentru a da volum coafurii, apoi netezeste-le usor cu peria.

Aceasta coafura iti scoate in evidenta ochii si-ti pune in valoare obrajii. Foloseste un spray fixativ flexibil (pe care sa-l pulverizezi de la distanta), si aranjeaza virfurile cu putin ulei de par sau ceara.

Impletitura frantuzeasca

“Spicul” a revenit in forta! Vestea si mai buna este ca nu trebuie sa arate perfect, ba dimpotriva.

Nu-ti bate capul incercind sa-ti incepi impletitura din frunte, arata mult mai bine daca o pornesti din crestet. Mai mult decit atit, nu va fi nici o tragedie daca vor iesi citeva suvite rebele!

Impleteste-ti parul culegind gradat cite o suvita si incheie printr-o coada impletita care va contrasta cu partea de sus. Bonus: mai tirziu, cind iti vei desface parul, vei avea parte de o coafura noua, in valuri perfecte (foloseste putin fixativ).

Coada rebela

E drept ca e doar o coada, insa ceea ce-ti propunem noi are si atitudine! Foloseste o spuma pentru volum pe parul umed, apoi infasoara-ti capul cu un prosop si stai asa citeva minute.

Sterge-ti parul la radacini cu prosopul pentru a-i da volum. Stringe-l la spate si apoi prinde coada imediat deasupra legaturii (evita sa pozitionezi coada prea sus).

Piaptana-ti coada de citeva ori in sens invers impartind-o in mai multe suvite, apoi aplica pe virfuri ulei de par sau gel. La final, coafura ta va arata cam asa: cuminte din fata, rebela din spate!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *