Coafuri sexy de vara

Coc lejer la baza gitului

Cu aceasta coafura poti merge direct sub umbrela, cu un cocktail delicios in mina! Secretul este sa orientezi suvitele in directii diferite pentru a crea un efect lejer.

Prinde-ti parul intr-o coada la ceafa si apoi imparte-l in doua sectiuni. Infasoar-o pe una dintre ele in jurul cozii in sensul acelor de ceasornic si prinde-i virful cu o agrafa.

Cea de-a doua suvita va fi rotita in sens invers fata de cealalta si apoi prinsa cu o agrafa. „Nu-ti face griji daca unele suvite se incapatineaza sa iasa pe dinafara; e mai bine sa arate ca si cum n-ai depus cine stie ce efort”, spune stilistul Lisa-Raquel Baines, cea care a creat coafura din imagine.

Prins pe jumatate

Parul tau tinde sa se onduleze din cauza vremii? De ce nu l-ai purta chiar asa? Desigur, trebuie sa faci ceva pentru a-l impiedica sa-ti acopere fata.

E simplu: prinde la spate o sectiune mica din dreptul timplelor. Tapeaza citeva suvite pentru a da volum coafurii, apoi netezeste-le usor cu peria.

Aceasta coafura iti scoate in evidenta ochii si-ti pune in valoare obrajii. Foloseste un spray fixativ flexibil (pe care sa-l pulverizezi de la distanta), si aranjeaza virfurile cu putin ulei de par sau ceara.

Impletitura frantuzeasca

„Spicul” a revenit in forta! Vestea si mai buna este ca nu trebuie sa arate perfect, ba dimpotriva.

Nu-ti bate capul incercind sa-ti incepi impletitura din frunte, arata mult mai bine daca o pornesti din crestet. Mai mult decit atit, nu va fi nici o tragedie daca vor iesi citeva suvite rebele!

Impleteste-ti parul culegind gradat cite o suvita si incheie printr-o coada impletita care va contrasta cu partea de sus. Bonus: mai tirziu, cind iti vei desface parul, vei avea parte de o coafura noua, in valuri perfecte (foloseste putin fixativ).

Coada rebela

E drept ca e doar o coada, insa ceea ce-ti propunem noi are si atitudine! Foloseste o spuma pentru volum pe parul umed, apoi infasoara-ti capul cu un prosop si stai asa citeva minute.

Sterge-ti parul la radacini cu prosopul pentru a-i da volum. Stringe-l la spate si apoi prinde coada imediat deasupra legaturii (evita sa pozitionezi coada prea sus).

Piaptana-ti coada de citeva ori in sens invers impartind-o in mai multe suvite, apoi aplica pe virfuri ulei de par sau gel. La final, coafura ta va arata cam asa: cuminte din fata, rebela din spate!

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.