5 idei de coafuri perfecte pentru zilele caniculare

Știm că vara poate fi dificil să alegi o coafură interesantă și șic, motiv pentru care ți-am pregătit câteva sugestii perfecte pentru această perioadă.

Cele mai multe femei nu îți mai bat capul cu părul în timpul verii. Unele îl prind în coadă aproape zilnic, altele chiar îl tund… Însă nu e necesar să faci asta! COSMO ți-a pregătit câteva idei pe care le poți încerca și tu, pentru a avea un look cool chiar și când e caniculă.Părul împletit

Împletiturile sunt întotdeauna de efect și nu este prea greu să le faci. Fie că alegi un model foarte finisat, unul messy sau, de ce nu, o combinație între păr împletit și coc, vei arăta perfect în orice situație.

Două cozi

Nu trebuie să fii în clasele primare ca să arăți bine cu cozi! Acest look este potrivit în special la mare sau la festivaluri, dar îl poți purta și la o ieșire cu prietenii.

Rave buns

Cu alte cuvinte, două cocuri finisate sau messy (după preferințe), spre vârful capului. Sunt ideale atunci când ieși în club sau mergi la piscină. În plus, le poți purta atunci când nu ai apucat să îți speli părul, pentru a-ți păstra look-ul impecabil.

Coada întoarsă

Această coafură este ideală pentru părul lung și este foarte simplă. Urmărește tutorialul de mai jos pentru toate detaliie:

Accesorii pentru păr

În cazul în care ți se pare că arăți plictisitor cu părul prins, avem soluția perfectă: accesoriile pentru păr.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.