Cloud No 9 Pop-Up Store aduce primăvara în dressing-urile iubitoarelor de fashion

Primăvara se înnoiesc garderobele, se numără designerii și se trasează tendințele sezonului la tradiționalul pop-up store Cloud No 9 care se va desfășura pe 1 și 2 aprilie, la The Ark, în București. 

“Happy springing & enjoy shopping!”, vor spune iubitorilor de primăvară cei peste 60 de designeri influenți din România care vor veni cu colecțiile de primăvară-vară în cadrul Cloud No 9, care își propune cu această ediție să aducă culoare, chic și prospețime.

Selecția riguroasă a designerilor face din Cloud No 9 un spațiu creativ oligatoriu de vizitat de către orice iubitor de fashion sau pentru orice explorator de cadouri dintre cele mai inspirate.      

Cloud No 9

Printre expozanții ediției din 1-2 aprilie, de la The Ark se numără Otilia Flonta, Csila Tulogdy, Alexandra Nacu, Lure Studio, Izabela Groza, Mihaela Gherlan, Framboise, Monica Manu-AEP Jewelry, Obsidian, Luoana Virgohje- Luwa Leather, Izabela Măndoiu, Monalisa Ciuta, Alexandra Ghiorghie, Millissimo, Bookletta, Atelier Faiblesse, Adelina Petcan- HUMAN APJ, Natural Bucovinean, L’Armoire Desinee, Le reve du Michou, Army of Agency, Potocaliu, Log and Splinter. Invitatele speciale ale ediției vor fi Carmen Negoiță și Andreea Raicu care vor fi prezente la pop-up store-ul Cloud No 9 cu noile lor creații și cu “piesele de rezistenta” din colecțiile recente.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorința de a descoperi tineri creatori români și de a contribui la transfomarea poveștilor de dragoste pentru design în povești de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentați designeri români și comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.

Ediția de primăvară – vară va avea loc pe 1 – 2 aprilie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot găsi pe pagina oficială de Facebook. Pe 1 și 2 aprilie, la The Ark. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.