Cele mai sexy scene de striptease masculin din filme

Scenele de striptease masculin din filme sunt super fierbinţi nu numai pentru că ne oferă ocazia să ne răsfăţăm privirea cu bărbaţi sexy care ştiu să se mişte, ci şi pentru că sunt destul de rare. Când vine vorba de striptease în filme, cele mai renumite scene au femei ca protagoniste, de la Kim Basinger în „9 ½ weeks” şi Elizabeth Berkley în „Showgirls”, la Rebecca Romjin în „Femme Fatale” şi Demi Moore în „Striptease”.

Putem număra pe degetele de la o mână filmele în care tipii chiar fac striptease pe bune, în sensul că dansează cu adevărat sexy şi îşi dau jos textila, nu doar se prostesc pentru că s-au îmbătat la vreo petrecere a burlacilor sau au pierdut vreun pariu stupid. Noroc cu Magic Mike că a mai echilibrat balanţa, şi încă destul de bine având în vedere că există deja două filme cu „Mike cel magic” şi mişcările lui senzuale, care ar scoate-o din minţi chiar şi pe cea mai pudică dintre mironosiţe.

Aşadar, în aşteptarea lui Magic Mike XXL, să ne facem încălzirea cu aceste scene de striptease masculin – nu drăguţe, nu amuzante, ci 100% sexy!

Magic Mike (2012)

Evident, e primul pe listă pentru că prezintă striptease-ul masculin într-o lumină serioasă, nu doar ca pe o chestie pe care bărbaţii o fac de amuzament. Şi nu vorbim despre un film de categorie B, ci despre un succes de box-office care a primit notă de trecere şi din partea criticilor. Cu un buget modest de 7 milioane de dolari, filmul lui Steven Soderbergh a încasat 167 de milioane! Matthew McConaughey ar fi meritat o nominalizare la Oscar pentru rolul său – susţin mulţi, iar Channing Tatum a dovedit că nu a fost doar gura de el când a afirmat că în tinereţe a fost stripper. La cât de bine se mişcă, nici nu trebuie să-şi dea jos hainele ca să ne încingă imaginaţia! Desigur, scenele de dans în grup sunt cele mai hot, pentru că ni-l oferă nu doar pe Tatum la bustul gol, ci şi pe la fel de sexoşii Matt Bomer şi Joe Manganiello!

 

American Translation (2011)

Aici nu mai avem de-a face cu stripperi profesionişti, ci cu un dans privat între doi îndrăgostiţi, dar scena este super sexy chiar şi fără femei dezlănţuite care ţipă pe fundal. În acest film nerecomandat celor slabi de înger, frumuşelul Pierre Perrier interpretează un sociopat bisexual cu aşa o carismă şi putere de convingere încât o face pe iubita lui să-i devină complice într-o serie de crime atroce. Scena de striptease e sexy, restul filmului e plin de sex şi violenţă. Nu e nevoie să-l vezi pe tot… decât dacă îţi plac filmele transgresive sau eşti interesată de psihopatologia criminalilor sexuali.

 

Queer As Folk (2000-2005)

Queer As Folk a făcut valuri în televiziunea americană la începutul anilor 2000. Inspirat de serialul britanic cu acelaşi titlu produs în 1999, QAF varianta US a devenit instant serialul no.1 al postului de televiziune Showtime, depăşind multe bariere încă de la primul episod. Publicul conservator de peste Ocean a văzut pentru prima dată într-un serial scene de sex între personaje masculine – şi nu ne referim la french kiss, ci la rimming, sex anal, nuditate frontală şi tot felul de fetişuri şi orgii sexuale. Timp de cinci sezoane, QAF a abordat subiecte tabu precum căsătoria între persoanele de acelaşi sex, gay bashing, autoasfixierea erotică, SIDA, abuzul de droguri, adopţiile gay şi discriminarea sexuală. O scenă fierbinte de striptease masculin combinat cu mişcări lascive de dans la bară nu putea să lipsească din peisaj!

 

Chocolate City (2015)

Promovat ca si „Black Magic Mike”, Chocolate City este povestea unui student fără posibilităţi materiale a cărui viaţă se schimbă instant în bine în momentul în care întâlneşte un patron de club de striptease care îl convinge să urce pe scenă şi să vrăjească suflarea feminină cu mişcările lui şmechere de dans. „A existat o omisiune evidentă în Magic Mike, şi anume absenţa dansatorilor de culoare”, explică regizorul Jean-Claude La Marre geneza filmului „Chocolate City”. Desigur, nu se compară cu succesul lui „Magic Mike”, dar scenele de striptease nu sunt de lepădat. Mai ales că arătosul Tyson Beckford este unul dintre stripperi!