Cele mai in varsta femei din lume dezvaluie secretele vietii vesnice

Niciuna dintre ele nu a spus ceva despre consumul de fructe și legume!

Jessie Gallan, 109​ ani, a declarat în urmă cu câteva luni că secretul vieții sale lungi a fost… să stea departe de bărbați! Ea spune că nu merită osteneala. Nu a fost niciodată căsătorită și nu are regrete. De asemenea, spune că fericirea ei se datorează și unui bol cald de terci de ovăz.Georgina Harwood, 100 de ani, și-a delebrat ultima aniversare sărind din avion și înotând cu rechinii. Abia la 92 de ani a început să sară din avion!

Shirley Zussman, 101 de ani, este de părere că telefoanele ne omoară pe noi, dar și pe viața noastră sexuală. Ea spune că a trăit atât de mult datorită conexiunilor cu alte persoane. „Îți poți face prieteni în multe moduri, dar trebuie să faci un efort.”

Catherine Furst, 100 de ani, face belly-dancing de mai mult de 70 de ani. Ea spune că asta o menține tânără și va dansa până la sfârșitul lumii.

Agnes Fenton, 110 ani, spune că a trăit atât de mult pentru că bea 3 beri și un shop de scotch zilnic de 70 de ani. De asemenea, doarme suficient și adoră aripile de pui.

Pauline Spagnola, 100​ de ani, are aceeași strategie: bea mult alcool! Ea este de părere că nu ajunge să bei alcool mult timp, ci trebuie să bei și mult.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise