Cele mai hot machiaje cu buze rosii pentru noaptea de Revelion

Rujul roşu, senzual şi feminin, se potriveşte de minune cu atmosfera glam a nopţii de Revelion. Dar te-ai gândit cum îţi aranjezi restul machiajului? Iată cele mai cool combinaţii de machiaj al ochilor cu buze roşii!

Retro style: Buze roşii, cat eyes

Cea mai evidentă alegere atunci când trebuie să asortezi rujul roşu cu machiajul ochilor este clasicul cat eye. Ochii sunt definiţi cu negru, buzele cu roşu – o combinaţie cromatică ce nu dă greş niciodată. Dacă îţi doreşti varianta mai „luminoasă”, foloseşte fard alb sidefat pe pleoapa mobilă şi pe conjunctivă, pentru a da luminozitate privirii, iar tuşul negru trasează-l mai gros spre exterior. Codiţa nu trebuie să fie exagerat de lungă sau de groasă.

Varianta mai „dark” a machiajului cat eye presupune să foloseşti fard gri pe pleoapa mobilă, să defineşti conturul pleoapei de jos cu o linie subţire de creion negru, iar tuşul de pleoape să îl aplici doar cât e pleoapa mobilă de lungă, într-o linie subţire ce urmăreşte linia genelor şi se îngroaşă subtil spre capătul exterior (dar nu se termină cu obişnuita codiţă!).

Orice tip de cat eye ai alege, genele trebuie să fie lungi, dese şi curbate, pentru a face ochii să pară mai mari şi mai migdalaţi. Aplică straturi multiple de mascara sau apelează la gene false, dacă e cazul.

Bomba sexy: Buze roşii, smokey eyes

Dacă vrei să atragi instant atenţia tuturor, combină buzele roşii cu un smokey eyes senzual. Deşi se spune că buzele colorate nu trebuie „asortate” cu ochi intens machiaţi, dacă ştii cum să dozezi cromatica smokey-ului, vei obţine un look sexy, nicidecum exagerat. Tot ce trebuie să faci e să alegi pentru ochi farduri temperate, nu foarte închise la culoare: gri, albastru, auriu, argintiu, maro – orice nu e foarte colorat sau închis. Pentru a da mai multă profunzime privirii, defineşte-ţi bine sprâncenele şi genele, iar dacă îţi doreşti un contrast mai temperat între ochi şi buze, alege rujuri în nuanţe maro-roşiatice.

Look de zeiţă: Buze roşii, pleoape aurii

Roşul arată minunat în combinaţie cu auriul, creând un efect regal, clasic, perfect pentru orice ocazie festivă. Foloseşte fardul auriu pe pleoapa mobilă (urcă uşor conturul spre sprânceană, dacă vrei ca ochii să îţi pară mai mari) şi trasează o linie subţire aurie şi pe pleoape de jos.

Nu uita să insişti în colţul intern al ochilor, pentru mai multă luminozitate, iar dacă vrei să accentuezi intensitatea privirii, foloseşte un creion negru foarte aproape de linia genelor pentru a defini conturul ochilor. Cât despre ruj, alege un roşu intens, clasic, sau unul cu o tentă de roz ori portocaliu

Sexy, dar subtil: Buze roşii, gene false

Varianta cea mai simplă pentru a finaliza un machiaj cu buze roşii e să optezi pentru un machiaj nude al ochilor (aşa-numitul „no makeup makeup”). Nu foloseşti farduri de pleoape, doar fond de ten ori concealer pentru a aduce culoarea pleoapelor şi a arcadei la aceeaşi nuanţă cu cea a tenului. În schimb, vei atrage atenţia asupra ochilor folosind gene false cât mai lungi, curbate şi dese.

Pentru a intensifica şi mai mult privirea, trasează conturul pleoapei mobile cu tuş sau fard negru, dar nu crea un contur prea gros, doar cât să accentuezi forma ochiului. Şi, pentru că machiajul pleoapelor e natural, poţi atrage atenţia asupra sprâncenelor – conturează-le cu creion şi aplică un fard special pentru sprâncene care să estompeze conturul şi să le ofere un look natural.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.