Cele mai fidele si infidele 3 zodii

Aceştia n-ar ieşi sub nici o formă, la ceas de seară, cu un Săgetător pentru că acesta se căsătoreşte târziu şi pune mare preţ pe libertate. În schimb, un Taur face impresie bună încă de când îşi dezvăluie zodia pentru că este cel mai fidel semn din zodiac. Şi Racul stă bine la capitolul fidelitate, însă Varsatorul este un partener greu de mulţumit, iar Peştelui trebuie să-i pui centura de castitate ferecata cu şapte lacăte.

Zodii fidele

TAUR

În topul celor mai fidele zodii din horoscop conduce detaşat Taurul, acesta fiind extrem de devotat familiei, legat de casă, sincer şi corect până în pânzele albe. Nu veţi întâlni niciodată sau poate doar foarte rar un Taur care să-şi însele partenerul, care să mintă şi să poarte masca ipocriziei. Nici în situaţiile extreme, atunci când resimte lipsa afecţiunii, când apar probleme în relaţia de cuplu sau când partenerul este rece şi distant, Taurul nu va bate la alte uşi. Este răbdător, lupta cu toate armele pentru a recapăta dragostea celuilalt, nu renunţa uşor şi nu-şi pierde speranţa de mai bine nici în ultimul ceas. În schimb, pentru că este fidel, afectuos, tandru şi mereu în slujba partenerului, Taurul aşteaptă să primească măcar pe jumătate din ceea ce investeşte într-o relaţie. În general, dacă simte că a găsit persoana potrivită, nu sta prea mult pe gânduri şi face pasul spre căsătorie, mânat de ideea că mariajul va fi fericit şi va dura până la adânci bătrâneţi.

RAC

Familia este sfânta pentru un Rac şi ideea de a-şi găsi alinarea în braţele unei terţe persoane nu-i surâde, nici chiar atunci când viaţa de familie nu este roz. Tolerant şi răbdător, Racul nu da bir cu fugiţii la primul hop, nu renunţa la partener dacă acesta este la prima abatere şi, mai degrabă, tace şi înghite decât să-l supere pe celălalt. Racul este chiar capabil să treacă peste infidelitatea partenerului şi poate chiar să-i plătească adulterinului cu aceeaşi monedă, însă doar din răzbunare, nu pentru că îi face plăcere. Familist, Racul este zodia cea mai nerăbdătoare să aibă copii, iar atunci când acest moment întârzie să apară, se ataşează de cei ai prietenilor sau îşi găseşte meserii care îi permit să petreacă mult timp în preajma copiilor.

CAPRICORN

În general, Capricornii sunt zodii cuminţi în dragoste şi sunt şanse foarte mici ca un partener aparţinând acestei zodii să te înşele. Sunt infideli doar în situaţii extreme, atunci când au încercat tot ce se putea pentru a-şi mulţumi partenerul, iar acesta continuă să-i trateze cu răceală şi indiferentă. Avizi după afecţiune şi tandreţe, Capricornii cauta alinare în braţele altora, doar dacă partenerul le taie şi ultima craca de sub picioare.

Zodii infidele

SĂGETĂTOR

Liber prin definiţie, un Săgetător aflat într-o relaţie în care nu se bucura de libertate deplină este ca peştele pe uscat. Fidelitatea este, pentru el, un termen pe care nu prea ştie să-l definească. Este nefericit alături de un partener care încerca să îl controleze, să-l ţină sub observaţie sau să-i impună anumite restricţii legate de timpul şi spaţiul în care se întâlneşte cu prietenii, spre exemplu. Când te aştepţi mai puţin, Săgetătorul pune punct relaţiei în care se simte închis ca într-o colivie, fie ea şi din aur, doar pentru că i-ai făcut observaţie că a ajuns mult prea târziu acasă de la berea cu colegii de serviciu.

PEŞTI

Destul de nehotărât şi greu de mulţumit, Peştii sunt sensibili, au toane, mofturi exagerate şi se supără nejustificat. Calca strâmb şi găsesc drept motiv, pentru greşala lor, lipsa de afecţiune din partea celuilalt. Nu acceptă în ruptul capului că au vreo vină pentru infidelitate şi întotdeauna partenerul este cel responsabil pentru incapacitatea lor de a fi statornici într-o relaţie.

VĂRSĂTOR

În tinereţe, Vărsătorul umblă din floare în floare, îl sperie ideea de familie, nu simte că poate oferi încredere şi stabilitate cuiva şi este guvernat de dorinţa de a experimenta cât mai multe idile amoroase. Nu te poţi culca pe o ureche dacă partenerul tău este Vărsător pentru că se afla pe lista celor mai infidele zodii. Însă, dacă îl laşi liber, nu-l controlezi şi îi oferi ceea ce are nevoie, afecţiune şi grijă, are toate şansele să se schimbe. Spre maturitate, se linişteşte şi odată căsătorit, pune familia pe primul loc. Chiar dacă va mai calcă strâmb uneori, va avea grijă să nu afli niciodată şi nu va lăsa aventura să-i distrugă familia.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.