Cele mai cool terapii SPA

By  | 

Tot efortul depus ultima vreme merită o răsplată pe măsură! Ce zici de o ședință la un Spa? Ți-am făcut a selecție a celor mai cool terapii!

Eden Spa București
Deși se află în centrul zgomotoasei capitale, odată intrat într-unul din saloanele Eden Spa, ai senzația că te afli în paradis, grație atmosferei relaxante, decorurilor plăcute vederii și energiei pozitive pe care locul o emană.
ÎNCEARCĂ NEAPĂRAT: Masajul thai yoga – acesta presupune elemente de presopunctură, ayurveda și yoga, având ca efect eliberarea blocajelor din fluxul energetic, revigorarea sistemului nervos, eliminarea durerilor și tensiunilor musculare, crescând abilitatea organismului de a asimila optim nutrienții din hrană, și multe alte beneficii.Poți opta pentru un masaj de 30 de minute sau unul de 75. Ți-l recomandăm pe-al doilea, mintea și corpul tău îți vor mulțumi! Și încă ceva: optează pentru pachetele de terapii combinate; sunt mult mai avantajoase!
TARIFE: Costul terapiilor din salon – între 50-350 lei
Eden Spa terapii spa
Green Day Spa, București
„Homey & cosy”, așa l-aș descrie pe scurt! Impresionează printr-un decor modern, tehnici și aparaturi de ultimă generație, fiind locul ideal pentru a-ți petrece timpul cu stil.
ÎNCEARCĂ NEAPĂRAT: Tratamentul de hidratare 100% organic și homemade) , marca Green Day Spa, (recomandabil în special în sezonul rece, când pielea se usucă excesiv), în care se folosesc gomaje naturale din mălai, cafea, etc. , apoi se hidratează tenul cu măști delicioase din fructe, mere, lapte, ouă și uleiuri esențiale. Procedura poate implica extracție (iar asta înseamnă că poți face unul pe lună), sau nu, putând fi aplicat săptămânal.
TARIFE: Tratamentele casei costă între 160-200 lei
Green Day Spa terapii spa
Ida Spa, Corbeanca
Fă-i iubitului tău un cadou ceva mai puțin obișnuit, precum un tratament spa de cuplu (o alternativă ideală și dacă nu puteți pleca în vacanță prea curând și ați acumulat prea multă tensiune în cuplu).
ÎNCEARCĂ NEAPĂRAT: Exotic Romance, un tratament la dublu pentru corp, ce presupune exfoliere și hidratare. Vă veți bucura din plin de o experiență senzorială intensă, grație aromelor de levănțică, vanilie, cocos și trandafiri, dar și de efecte vizibile la nivelul pielii.
TARIFE: Exotic Romance costă 640 lei (135 minute/cuplu)
Ida Spa terapii spa
Premier Spa, București
O experiență de cinci stele la spa? Cu siguranță va alunga stresul!
La Premier Spa poți organiza chiar și un „bridal SPArty”, rezervând o încăpere pentru tratamente numai pentru invitatele tale sau îți poți arăta recunoștința pentru domnișoarele de onoare.
ÎNCEARCĂ NEAPĂRAT: Pachetul SHARE pentru 3 prieteni, ce include 4 facilități cu acces nelimitat (piscină, hidropiscină, thermarium și fitness), timp de 90 de zile.
TARIFE: Abonament SHARE – 1999 lei /3 luni/3 persoane
Premier Spa terapii spa
SPA D’OR Brașov
Se află într-unul dintre cele mai frecventat orașe din țară, la Brașov, chiar lîngă Biserica Neagră. Așadar, dacă pleci cu iubitul la munte, merită să vă abateți un pic din drum pentru a vizita orașul… și mai ales spa-ul!
ÎNCEARCĂ NEAPĂRAT: Tu te poți răsfăța cu orice terapie, iar lui îi recomandăm Aladdin’s Ritual, o terapie orientală dedicată bărbaților, ce presupune un ritual purifiant pentru spate, cu sapun negru din Marrakesh și argilă cu extract de trandafiri de Damasc, urmat de un masaj terapeutic cu uleiuri calde pe bază de menta piperata, eucalipt și rodie. Poate că-l vei convinge mai greu să se lase răsfățat, dar îți va mulțumi înzecit după terapie!
TARIFE: Ritualul lui Alladin costă189 lei / 90 minute
spa dor terapii spa
Nymphea Spa, Snagov
Cel mai hot punct de atracție pe harta Spa se află la Snagov, în cadrul complexului Vila 23, unde sunt disponibile o groază de terapii senzaționale pentru chip, trup și suflet! Complexul dispune și de un restaurant (deci poți o zi întreagă acolo).
ÎNCEARCĂ NEAPĂRAT: Toate tratamentele pe bază de hidroterapie. Preferatul nostru este patul plutitor Jouvence, care servește drept suport pentru aplicarea eficientă a tuturor tipurilor de împachetări corporale. Pentru un plus de relaxare, se folosește efectul Starlight, cu cele 146 de spoturi luminoase disponibile în 8 culori rotative, pe fondul muzical terapeutic Melody Effect.
vila 23 nymphea terapii spa

Comments

comments